dinsdag 20 oktober 2020

Sprout: Hoe je de lockdown al thuiswerkend doorstaat

Hoe je de lockdown al thuiswerkend doorstaat
We staan vermoedelijk aan de vooravond van weer een lange, lange lockdownperiode, die misschien wel tot en met januari duurt. Niks geen paar daagjes per week op kantoor zitten, we moeten weer 100 procent thuiswerken. Hoe ging dat ook alweer?
Lees verder

Ben Mandemakers stapt in bij Dekbed Discounter; Waterkraan Tesla afgesloten
Ondernemersnieuws: keukenkampioen Ben Mandemakers mede-eigenaar Dekbed Discounter, incubator voor ruimte-startups 6 jaar verlengd en bouw Tesla-fabriek valt stil na afsluiten water.
Lees verder

Zo zorg je voor een ijzersterk salesproces tijdens corona
Hoe houd je je sales-doelen scherp terwijl veel mensen thuiswerken? Benut de kracht van van deadlines in 'Waves' van 6 weken, tipt Sprout-expert André Hagelen.
Lees verder

'Corona-app bewijst dat overheid zonder Capgemini en Accenture kan'
De corona-app toont aan dat de overheid goed kan samenwerken met startups, zegt Jelle Prins, een van de ontwikkelaars van de app. 'In dit proces spelen de Capgemini's en Accentures van deze wereld geen rol.'
Lees verder

Amsterdamse techsector 73 miljard waard - Finalisten Academic Startup Competition bekend
Ondernemersnieuws: Waarom Duitsland niet meer eenhoorns telt, krappe bezetting voor Hyperloop in Las Vegas en rechtszaak om aandelenvondst in Tilburg.
Lees verder

Ondernemersclub aan kabinet: stop met afbouwen coronasteun
Door de nieuwe coronamaatregelen dreigen opnieuw vele bedrijven over de kop te gaan. Ondernemersorganisatie ONL publiceert daarom vandaag een manifest met – prijzige – beleidsvoorstellen om de pijn voor ondernemers te verlichten.
Lees verder

Fysieke winkels? Retailers zien er vaak het nut niet meer van in
Retailers zijn allesbehalve zeker van een glorieuze terugkeer van brick-and-mortar, zo blijkt nog maar eens uit Amerikaans onderzoek. Slechts één op de vijf sorteert voor op een heropening.
Lees verder

Rituals richting 1 miljard euro omzet; Allbirds betreedt kledingmarkt
Ondernemersnieuws: Rituals maakt coronaverliezen alsnog goed, fusie OrderMe en Orderli en Allbirds breidt duurzaam kledingportfolio uit.
Lees verder