Doorgaan naar hoofdcontent

Sprout: Blendle-oprichter Alexander Klöpping sluit zich aan bij investeerdersgroep Operator Exchange

Blendle-oprichter Alexander Klöpping sluit zich aan bij investeerdersgroep Operator Exchange
Investeerdersgroep Operator Exchange breidde haar portfolio aan angel investors sinds deze zomer uit naar 26 leden. Onder de nieuwe aanwas bevinden zich namen als Blendle-oprichter Alexander Klöpping en HackerOne-oprichter Michiel Prins. De groep deed tot dusver zes investeringen.
Lees verder

Zijn unicorns zó 2019? Wel volgens deze investeerder, die pleit voor 'startup-kamelen'
In tijden van crisis moet je als startup niet willen streven naar miljardenwaarderingen, maar in durven te zetten op een stabiele bedrijfsvoering. De tijden van snelle burn rates zijn voorbij.
Lees verder

Quinyx neemt roostermaker Widget Brain over; VS klaagt Google aan voor machtsmisbruik
Ondernemersnieuws: Widget Brain overgenomen voor onbekend bedrag, ook VS beticht Google van machtsmisbruik en WeWork-oprichter loopt miljoenen na schenden afspraken. 
Lees verder

Dit zijn de 10 grootste hubs voor duurzame techstartups
Ieder jaar wordt er meer geld geïnvesteerd in duurzame techbedrijven, waarmee de sector kansrijk is voor de toekomst. In welke steden wordt het meeste kapitaal in groene techstartups gestoken? 
Lees verder

Lijd jij op de werkvloer aan het oplichterssyndroom? Check het met dit schema
Denk je dat je niet goed genoeg bent voor de functie die je bekleedt? Dan lijd je aan het oplichterssyndroom. Via deze infographic kun je zelf ontdekken of je aan deze psychologische kwaal lijdt.
Lees verder

Hema naar Jumbo-familie Van Eerd; Apple-designchef gaat Airbnb vormgeven
Ondernemernieuws: Jumbo-familie Van Eerd mag de Hema redden, Apple's designgod gaat aan de slag voor Airbnb en de Volksbank gebruikt de online privacykluis van Schluss.
Lees verder

Dit zijn de succesvolste vrouwelijke ondernemers per land
Bij Sprout worden wij enthousiast van diversiteit in de startupwereld. Meer diversiteit leidt tot creatievere vindingen. Het is daarom belangrijk dat er meer geïnvesteerd wordt in startups van vrouwelijke ondernemers. Dit is in ieder geval de mondiale stand van zaken.
Lees verder

Review: Nieuwe noise canceling-koptelefoons van Gerrard Street ogen chiquer
Startup Gerrard Street is terug met een nieuw model modulaire koptelefoons, ditmaal voorzien van een noise canceling-functie. Is het wat? Sprout neemt de proef op de som.
Lees verder