vrijdag 16 oktober 2020

Specerijen- en kruidenbedrijf wil kinderarbeid helemaal uitsluiten

Specerijen- en kruidenbedrijf wil kinderarbeid helemaal uitsluiten

Het Rotterdamse familiebedrijf Verstegen Spices & Sauces haalt sinds 1886 kruiden en specerijen uit verschillende landen over de hele wereld. Daar mag geen snufje kinderarbeid bij zitten. Met steun van het Fonds Bestrijding Kinderarbeid (FBK) doet het er alles aan om dat risico uit te bannen.

"Een eerste stap is toe te geven dat je het niet zeker weet. Vervolgens doe je je stinkende best om het te onderzoeken. Want kinderarbeid verdwijnt niet door het dood te zwijgen."

Lees verder

Slimme oplossingen voor anderhalvemetersamenleving: een technologieverkenning

COVID-19 blijft voorlopig onder ons. Inschattingen over het verloop van deze pandemie lopen behoorlijk uiteen. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid in de stad.

Lees verder

Regeling Elektrische Personenauto's Particulieren gewijzigd

Wilt u een nieuwe elektrische personenauto kopen of leasen? Dan kunt u nog tot en met 29 oktober 2020 in aanmerking komen voor de subsidie van € 4000.

Lees verder

Nederlandse startup komt met oplossing voor trillende armen

Het begon allemaal als een afstudeeropdracht aan de TU Delft. Nu ontwikkelt IJsbrand de Lange met zijn bedrijf STIL B.V. een pols-brace die trillingen in de arm onderdrukt.

Lees verder

Webinar over het Bedrijfsovernamefonds

Het Bedrijfsovernamefonds helpt u als startende boer of tuinder bij het verduurzamen van uw bedrijf. Weten wat de mogelijkheden zijn? Meld u aan voor het webinar op 22 oktober 2020.

Lees verder