vrijdag 9 oktober 2020

Rabo met bankrekening voor tokens

Rabo met bankrekening voor tokens
Rabobank faciliteert voortaan een bankrekening voor Stichting 2Tokens. Hiermee is Rabobank naar eigen zeggen de eerste bank in Nederland die het betalen voor tokens mogelijk maakt.
Lees verder

eDay: Hoe start-ups opschalen in coronatijd
Een van de grootste uitdagingen bij het opschalen van een internationale start-up in coronatijd is het behouden en overdragen van de cultuur.
Lees verder

eDay: De wereld na corona; duurzaamheid, leren op afstand en sociale VR
Een van de meer inspirerende presentaties van eDay komt van David Mattin, oprichter van de New World Same Humans, een wekelijkse nieuwsbrief over trends, technologie en maatschappij. Hij zoomt in op de belangrijkste trends die dankzij corona in een stroomversnelling zijn gebracht.
Lees verder

T-Mobile vraagt Den Haag aanleg onnodig tweede glasvezelnetwerk te blokkeren
T-Mobile heeft de gemeente Den Haag gevraagd om in te grijpen bij de aanleg van een glasvezelnetwerk in het Regentessekwartier in Den Haag.
Lees verder

200 miljoen dollar groeigeld voor MessageBird
Het Nederlandse bedrijf MessageBird haalt 200 miljoen dollar op tegen een waardering van 3 miljard dollar. De Series C investeringsronde wordt geleid door Spark Capital. Will Reed, general partner bij Spark Capital, treedt toe tot de Raad van Bestuur van MessageBird.
Lees verder

Rockstart lanceert fonds voor energie-startups
Rockstart lanceert een fonds voor energie-startups. Het Energy Fund is het tweede vroege investeringsfonds van de organisatie na de lancering van het AgriFood Fund in 2019.
Lees verder

AI hub Zuid-Holland van start
De regio Zuid-Holland gaat de AI hub Zuid-Holland opzetten. Deze netwerkorganisatie zal onder andere één uithangbord en gezamenlijk aanspreekpunt realiseren voor bedrijven en kennisinstellingen in Zuid-Holland die willen werken met Artificiële Intelligentie (AI).
Lees verder

eDay: de handel in virtuele legendes
Ongeveer twintig minuten in zijn presentatie op eDay zet Travis Cloyd zijn virtuele masker op. Cloyd is CEO van een wel erg bijzonder bedrijf Worldwide XR. Dat handelt in de virtuele rechten van legendes als James Dean, Bettie Page, Burt Reynolds en Andre The Giant.
Lees verder

Oordopjes met lichtgevoelige gel
Het is behoorlijk lastig om je nog tussen de grote fabrikanten te wurmen (letterlijk) met oordopjes. Wie dat toch wil proberen met slim zijn. Ultimate Ears denkt dat het gaat lukken met de UE Fits.
Lees verder