vrijdag 16 oktober 2020

‘Omzet Amazon Prime Day passeert 10 miljard dollar’

'Omzet Amazon Prime Day passeert 10 miljard dollar'
Amazon en partners hebben tijdens Prime Day dinsdag en woensdag minstens 10 miljard dollar omgezet. Dat is 45 procent meer dan een jaar geleden.
Lees verder

App helpt jongeren mentaal door de lockdown
Een nieuwe app moet jongeren helpen om in de coronacrisis beter om te gaan met somberheid en tegenslag. Spelenderwijs krijgen de deelnemers manieren aangereikt om zo hun mentale weerbaarheid te vergroten.
Lees verder

Simpel wordt onderdeel van T-Mobile Nederland
T-Mobile Nederland wil mobiele aanbieder Simpel overnemen. Partijen hebben hierover vandaag overeenstemming bereikt en de handtekening onder de koopovereenkomst gezet.
Lees verder

Nederland neemt deel aan initiatief voor Europese Cloud Federatie
Nederland gaat deelnemen aan een initiatief van de Europese Commissie om gezamenlijk de Europese cloudinfrastructuur te versterken: de Europese Cloud Federatie. De samenwerkingsovereenkomst is donderdag ondertekend door EU-bewindspersonen, waaronder staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat).
Lees verder

Eerste Klimaatmeter van Nederland onthuld
Met de ThermoMate app kan iedereen voortaan zien hoeveel warmer of kouder het echt is in Nederland. De app is nu live en om dat te vieren staat er tot en met zaterdag op de Grote Markt in Groningen een Klimaatmeter opgesteld.
Lees verder

Gebruikers Hangouts volgend jaar naar Google Chat
Gebruikers van Hangouts zullen volgend jaar worden overgezet naar een gratis versie van Google Chat. Net als bij Hangouts, kan de gratis versie van Google Chat worden gebruikt in Gmail of als een zelfstandige applicatie.
Lees verder

Publicis Groupe krimpt 10% in Europa
Adverteerders in Europa hielden ook in het derde kwartaal de hand op de knip. Dat leidde in Europa tot een omzetdaling van 9,7 procent bij reclamegroep Publicis en internationaal een minus van 9,1 procent.
Lees verder

Google-bot belt bedrijven voor updates Maps en Search
De automatische telefoniste Google Duplex heeft sinds de uitbraak van het coronavirus drie miljoen bedrijven gebeld om hun vermelding in Search en Map te controleren.
Lees verder

Marketingautomatisering Sligro naar Yourzine
Sligro Food Group wil de digitale ontwikkeling van de organisatie versnellen en schakelt daarvoor de marketingkennis en -hulp van Yourzine in.
Lees verder