Doorgaan naar hoofdcontent

Nijmegen ontvangt rijksbijdrage om te bouwen in stationsgebied

Nijmegen ontvangt rijksbijdrage om te bouwen in stationsgebied

Grote opgaven pakken we samen op: Nijmegen ontvangt rijksbijdrage om te bouwen in stationsgebied. RVO helpt lokale bouwprojecten versnellen.

Lees verder

Extra aandacht voor dierenwelzijn op Dierendag

Dierendag is het moment om stil te staan bij het welzijn van uw huisdier. Als dierenliefhebber wilt u natuurlijk goed voor uw huisdier zorgen. Maar hoe blijft uw dier gezond en gelukkig?

Lees verder

Dordrecht combineert sectorale opgaven in nieuw stadspark

Grote opgaven pakken we samen op: Dordrecht combineert sectorale opgaven in nieuw stadspark. Het gebiedsatelier van RVO zorgde voor enthousiasme bij alle betrokkenen

Lees verder

Noord-Brabantse gemeenten pakken verduurzaming vastgoed samen op

Hoe verschillend gemeenten ook zijn, ze moeten allemaal hun openbare gebouwen verduurzamen. De 21 gemeenten van de Metropoolregio Eindhoven (MRE) zoeken hiervoor de samenwerking op. Heel efficiƫnt, tijdens de normale overleggen.

De 21 gemeenten werken samen op bestuurlijke thema's, zoals duurzame energie. "Momenteel wordt dit dossier bijna geheel bepaald door de Regionale Energiestrategie (RES)", zegt Arthur Rijken, projectleider voor woningbouw en duurzaamheid bij de gemeente Gemert-Bakel. "We leggen in de conceptversie van onze RES een sterke nadruk op energiebesparing."

Lees verder

EZK Energy Award Bedrijven 2020 beloont duurzame toppers

Bedrijven die in 2019 en/of 2020 uitblonken in energiebesparing en duurzaam opwekken van energie maken kans op de EZK Energy Award. Inschrijven kan tot en met 19 november 2020.

Lees verder