donderdag 8 oktober 2020

Nieuwe CEO voor GS1 Nederland

Nieuwe CEO voor GS1 Nederland
Mirjam Karmiggelt wordt de nieuwe CEO van GS1 Nederland, een onafhankelijke not-for-profit standaardisatieorganisatie.
Lees verder

Microsoft bouwt cloudhub in Griekenland
Microsoft bouwt een nieuw datacenter in Griekenland. De omvang van de investering is niet bekendgemaakt.
Lees verder

AFM waarschuwt voor dubieuze beleggingen van buitenlandse aanbieders
De Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) ontvangt naar eigen zeggen steeds meer signalen van consumenten over buitenlandse beleggingsplatformen met een Europees paspoort, die online risicovolle beleggingen aanbieden.
Lees verder

Chromium Edge passeert Firefox in ranglijst
Wereldwijd gebruiken nu meer mensen regelmatig de Edge-browser van Microsoft dan Firefox. Chrome blijft echter onbetwist aan de top.
Lees verder

Streaming van liveoptredens blijft uitdaging
Van een leeg podium naar een uitverkocht multimedia-optreden is nog niet zo simpel. Dat bleek vandaag uit het Seminar: Poppodia vs Media in het Hilversumse Poppodium De Vorstin.
Lees verder

Emerce eDay barst vandaag los met tientallen topvideo's
Reserveer vandaag en komende dagen blokken tijd in je agenda, want dit jaar kun je Emerce eDay volgen wanneer je wilt. Tientallen sessies van topspecialisten en verrassende denkers zijn gratis in video te zien.
Lees verder

42 procent van de consumenten positief over langer wachten op een bestelling als dat duurzamer is
Consumenten zijn bereid om hun gedrag aan te passen voor een duurzamere levering van een online aankoop. Zo is 42 procent van de consumenten positief over langer wachten op een bestelling als dat duurzamer is. Slechts 12% zegt dit niet te willen doen, zo blijkt uit de nieuwe Duurzaamheidsmonitor voor de e-commercesector van Thuiswinkel.org.
Lees verder

Coosto claimt eerste Pinterest-marketingoplossing van Nederland
Coosto breidt haar social media management software uit met een Pinterest-marketingoplossing. Het bureau zegt daarmee de eerste en enige partij in Nederland te zijn die ondersteuning biedt voor de zeven meest gebruikte social media kanalen.
Lees verder

eDay: 'Als China echt belangrijk voor je is, wacht dan niet te lang'
"Als China een belangrijke markt voor je is, wacht dan niet te lang met voorbereidingen, want alles wordt duurder en complexer." Die waarschuwing geeft Ashley Galina Dudarenok Emerce lezers mee tijdens Emerce eDay.
Lees verder