dinsdag 20 oktober 2020

Loyals verkoopt hostingonderdeel De Hosting Makelaar aan Total Webhosting Solutions (TWS)

Loyals verkoopt hostingonderdeel De Hosting Makelaar aan Total Webhosting Solutions (TWS)
Loyals verkoopt haar hostingonderdeel De Hosting Makelaar (DHM) aan Total Webhosting Solutions (TWS). DHM bundelt de krachten met RealHosting, dat onderdeel uitmaakt van TWS.
Lees verder

Ruud de Langen in directie dentsu Nederland
Dentsu Aegis Network, ontstaan uit een fusie, verandert zijn naam wereldwijd in het simpelere dentsu. In Nederland wordt de directie van het lokale filiaal uitgebreid met een Chief Growth Officer, een stoel die bemand wordt door Ruud de Langen.
Lees verder

Europese bewustwordingscampagne rond 5G op komst
De Europese Commissie start later dit jaar een bewustwordingscampagne rond 5G. Vijftien lidstaten hebben hierop aangedrongen vanwege de 'toenemende activiteiten van de anti-5G-beweging'. Zij doelen op het vandalisme tegen de telecommasten en desinformatie.
Lees verder

Belgische privacywaakhond: advertentiestandaard IAB overtreedt GDPR
De Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit stelt vast dat de standaard van branche-organisatie IAB rond informatievergaring voor online advertenties de GDPR overtreedt.
Lees verder

ShoppingTomorrow richt zich op retailmedia
Het kennisnetwerk voor e-commerce ShoppingTomorrow richt een nieuwe expertgroep in. Deze richt zich specifiek op het opkomende domein van retailmedia, het met reclame exploiteren van digitale schapruimte.
Lees verder

E-Commerce Live!: verkooppieken intenser en langer
E-commerce wordt steeds vaker bepaald door piekmomenten. Dat vertelt Gerard den Bakker van PostNL op E-Commerce Live! op 2 november. Het jaarlijkse congres van Emerce is online gratis te volgen.
Lees verder

Wecycle reikt Wecycle Recycle Certificaat uit aan bol.com
bol.com heeft het officiƫle Wecycle Recycle Certificaat gekregen. Inzamelorganisatie Wecycle reikt dit uit aan inzamelpartners die bovengemiddeld goed presteren op het gebied van de inzameling van e-waste (afgedankte elektrische en elektronische apparatuur). Wecycle en bol.com hebben in 2019 samen meer dan 2 miljoen kilo ingezamelde e-waste op een verantwoorde manier gerecycled.
Lees verder

Google officieel aangeklaagd in de VS
Het Amerikaanse ministerie van Justitie klaagt Google officieel aan voor het misbruiken van zijn monopoliepositie. Dat het ministerie daartoe zou besluiten hing al langer in de lucht.
Lees verder

Microsoft brengt Windows 10 October 2020 Update uit
Windows 10 20H2 is vanaf vandaag beschikbaar voor Windows pc's. Veel van de functionaliteit was al verborgen in de Mei 2019 Update (versie 1903), maar wordt met 20H2 geactiveerd. Het updaten duurt daardoor slechts enkele minuten.
Lees verder