Doorgaan naar hoofdcontent

"Limburgse ondernemers moeten maximaal gebruik kunnen maken van landelijke regelingen"

"Limburgse ondernemers moeten maximaal gebruik kunnen maken van landelijke regelingen"

Voor vraagstukken rond bijvoorbeeld financieren en innoveren kunnen ondernemers in Limburg terecht bij ontwikkelingsmaatschappij LIOF. Niet alleen voor regionale regelingen en instrumenten. Door nauw samen te werken, willen LIOF en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ook landelijke ondersteuningsmogelijkheden beter ontsluiten. "We willen geen instrument van RVO laten liggen."

Lees verder

Expertteam Woningbouw adviseert Nieuwkoop over stikstof

Woningstichting Nieuwkoop (WSN) wil een voormalig verzorgingstehuis slopen. Het plan is om er huurwoningen te bouwen, prachtig gelegen aan de Nieuwkoopse Plassen. Maar juist door dit Natura 2000-gebied konden de plannen niet doorgaan. Stikstofneerslag (depositie) leek een onoverkomelijk probleem. Tot het Expertteam Woningbouw advies gaf.

Lees verder

EU lanceert nieuwe portal voor internationaal ondernemers

Goed nieuws voor iedereen die goed geïnformeerd internationaal zaken wil doen. De nieuwe portal van de EU, Access2Markets, is sinds dinsdag 13 oktober in de lucht.

Lees verder

Samenwerking Brabantse corporaties van start voor meer houtbouw

Houtbouw mainstream maken: dat is wat 8 Brabantse woningcorporaties nastreven. Zij zijn verenigd in het samenwerkingsverband Lente, samen goed voor meer dan 100.000 woningen.

Lees verder

PIB krijgt erkenning van World Trade Promotion Organization

Op 14 oktober was de prijsuitreiking van de WTPO Awards 2020.

Lees verder