Doorgaan naar hoofdcontent

Je Zaak op Orde: waar zitten ondernemers nu mee?

Je Zaak op Orde: waar zitten ondernemers nu mee?
MijnZaak biedt ondernemers een platform voor al hun juridische documenten, exclusieve ondernemers kortingen en... onbeperkt eerstelijns advies. Wij geven jou elke maand een aantal kwesties waarmee we ondernemers hebben geholpen. Lees mee!
Lees verder

Polestar grijpt naar de sterren
Met de launch van de elektrische Polestar 2 wordt het menens met de Europese ambities van de Zweeds-Chinese startup. Hun zelfopgelegde opdracht is duidelijk: de verwende rijder aan zijn verstand peuteren dat een Tesla ook niet alles is. Maar lukt dat?
Lees verder

Een modern kantoor inrichten: dit zijn de nieuwste trends!
Kantoortuinen zijn dé trend uit de afgelopen jaren! Niet langer hebben medewerkers ieder hun eigen kantoor. Tegenwoordig zitten we samen rond lange tafels, vaak voorzien van enkele planten en andere decoraties. Het maakt de afstand tussen een manager en medewerkers kleiner, evenals dat het voor medewerkers onderling makkelijker is om met elkaar te overleggen. Kennisdeling! Toch lijken bedrijven langzaamaan weer af te willen van deze trend. In het bijzonder tijdens de lopende pandemie, waarbij de afstand tussen medewerkers juist iets vergroot moet worden. Wat kunnen we voor de komende tijd verwachten?
Lees verder

Prachtige krachtige Renault Trafic
Wie in de categorie bedrijfswagens een praktische en middelgrote bestelbus zoekt die geen Vito, Transporter of Transit heet, komt al gauw uit op de bijna 5 meter lange Renault Trafic. Renault wil groeien in dit marktsegment en zet om die reden naast de grotere Master deze fijne Trafic in. Hoe fijn dat rijdt, weet je binnen 5 minuten.
Lees verder

Zo regel je de beste internetsnelheid voor thuiswerken
Misschien doe je het al maanden of ga je het binnenkort weer doen: thuiswerken. Het is heerlijk om even niet meer in de file te staan of in die overvolle treincoupé, maar toch zijn er genoeg frustraties die je ook thuis kunt hebben wanneer je aan de slag wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van je slome internetverbinding? Gelukkig is daar wat aan te doen. Lees verder voor alle tips voor het realiseren van een betere internetsnelheid!
Lees verder

Wat te doen bij wanbetalers?
Zelfs na een aantal herinneringen betaalt je klant de factuur niet. Moet je afwachten of de zaak uit handen geven? En welke stappen kun je zelf nemen? Dit is wat je kunt doen bij wanbetalers.
Lees verder