donderdag 22 oktober 2020

Fraudehelpdesk: 88.000 meldingen, 33 miljoen euro schade

Fraudehelpdesk: 88.000 meldingen, 33 miljoen euro schade
Fraudehelpdesk ontving tot 1 oktober ruim 88.000 meldingen van (pogingen tot) fraude. In totaal werd in de eerste negen maanden van 2020 voor 33 miljoen euro aan fraudeschade gemeld.
Lees verder

Beursgang McAfee levert 620 miljoen dollar op
Online beveiliger McAfee heeft met een beursgang de beoogde 620 miljoen dollar opgehaald.
Lees verder

'Koudwatervrees bij GGZ voor online therapie verdwenen door corona'
Therapie-op-afstand, bijvoorbeeld via beeldbellen, blijkt beter te werken dan psychologen, psychotherapeuten en psychiaters dachten, blijkt nu uit onderzoek van de Technische Universiteit Eindhoven.
Lees verder

Half miljoen euro voor online eetwinkel Rechtstreex
Het Rotterdamse bedrijf Rechtstreex heeft een half miljoen euro groeigeld opgehaald bij stichting ifund zijn geografisch verder uitbreiden vanuit het rijnmondgebied.
Lees verder

Bill Marks wordt CTO bij DPDK
Digitaal bureau DPDK uit Rotterdam stelt per 1 november Bill Marks aan als lid van zijn leiderschapsteam. Het wordt verantwoordelijk voor het beheer van de technologie-afdeling.
Lees verder

Oostenrijk volgende Azure regio Microsoft
Oostenrijk wordt de volgende Microsoft Azure regio. Er waren al cloudhubs in Zwitserland, Duitsland en Frankrijk en daar komt Noord-Italiƫ binnenkort nog bij. Azure is het cloudplatform van Microsoft.
Lees verder

TUI in zee met sportticketplatform XS2Event
Het Groningse B2B-platform voor toegangskaartjes voor sportwedstrijden XS2Event heeft een distributieovereenkomst getekend met TUI.
Lees verder

Lenovo moet verkoop pc's, notebooks en tablets in Duitsland staken
Lenovo moet direct stoppen met de verkoop van pc's, notebooks, tablets en smartphones in Duitsland. Reden zijn onbetaalde licenties voor het gebruik van octrooien van de video codec H.264. Een tijdelijke overwinning voor licentiehouder Nokia.
Lees verder

About You opent pop-up met topmodel
Online kledingwinkel About You opent in Duitsland samen met zusterbedrijf OTTO een pop-up winkel voor topmodel Lena Gercke in het hartje van Hamburg.
Lees verder