woensdag 14 oktober 2020

DPD: groene bezorging in 225 steden in 2025

DPD: groene bezorging in 225 steden in 2025
Pakketbezorger DPD wil de CO2-uitstoot verder verminderen door in 2025 in 225 Europese steden met 7000 alternatieve voertuigen te bezorgen. In Nederland gaat DPD in 30 steden met emissiearme voertuigen pakketten vervoeren. Daarnaast zet DPD internationaal 3600 oplaadpunten en 80 nieuwe stadsdepots in.
Lees verder

Groei bestellingen Just Eat Takeaway naar 46 procent
Just Eat Takeaway, moederbedrijf van Thuisbezorgd, zag het aantal bestellingen in het derde kwartaal met 46 procent groeien. Alleen al in Nederland groeide de markt met 32 procent, van 9,4 miljoen naar 12,6 miljoen orders.
Lees verder

TomTom ziet markt weer wat aantrekken
Navigatiebedrijf TomTom zag de markt in het derde kwartaal eindelijk weer aantrekken. De totale omzet steeg 10 procent naar 164 miljoen euro.
Lees verder

Gewaagde foto met kinderen reden voor afsluiting OneDrive
Microsoft blijkt de inhoud van zijn opslagdienst OneDrive regelmatig te scannen op pornografie. Dat valt af te leiden uit een vonnis van de rechtbank Midden-Nederland.
Lees verder

2,5 miljoen groeigeld voor Mediatool
Het Nederlandse investeringsfonds Newion leidt een investeringsronde van 2,5 miljoen euro in Mediatool uit Stockholm. De Zweden helpen internationale merken hun media-investeringen organiseren en halen het gepriegel uit dat werk.
Lees verder

Battle noisecancelling hoofdtelefoons: Bose versus Sony
Jarenlang was Bose de marktleider op het gebied van noisecancelling hoofdtelefoons. Je liep een vliegtuigcabine waar ook ter wereld binnen en je zag er gelijk een stuk of 10. In een paar jaar tijd heeft Sony zich weten op te klimmen met de fantastische WH-1000XM en zie je in dezelfde cabine nog maar een enkele Bose. Onlangs heeft Sony hiervan de vierde generatie gelanceerd.
Lees verder

Vanaf volgend jaar real time informatie over publiek toegankelijke laadpunten in Nederland
Aanbieders van laadpalen zijn vanaf volgend jaar verplicht om real time informatie aan te bieden over alle publiek toegankelijke laadpunten in Nederland.
Lees verder

G-Star lanceert kanaal op TikTok
G-Star opent een kanaal op TikTok om onderdeel te worden van de leefwereld van zijn publiek.
Lees verder

Oprichter OnePlus stapt op
Oprichter Carl Pei verlaat mobieltjesmaker OnePlus om een nieuw bedrijf op te zetten.
Lees verder