Doorgaan naar hoofdcontent

"Door rijksbijdrage kunnen we bouwen in stationsgebied"

"Door rijksbijdrage kunnen we bouwen in stationsgebied"

Grote opgaven pakken we samen op: Nijmegen ontvangt rijksbijdrage om te bouwen in stationsgebied. RVO helpt lokale bouwprojecten versnellen.

Lees verder

Inspiratiewebinar over e-mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van elektrisch vervoer en laadinfrastructuur? En wilt u zakendoen in het Verenigd Koninkrijk? Volg dan op 26 oktober het inspiratiewebinar en kom meer te weten over de Britse e-mobilitymarkt.

Lees verder

Bouw krijgt open source kennisplatform dankzij MKB Idee

Met hulp van MKB Idee ontwikkelen Bouwmensen Nijmegen en Muller Bouw uit Oss een open source kennisplatform voor de bouw, dat straks in heel Nederland kan worden gebruikt. "Door MKB Idee werken we nu samen met vergelijkbare partijen en tillen we het platform naar een veel hoger niveau", zegt Geert Robben van Bouwmensen Nijmegen.

Lees verder

Laat uw bedrijf groeien op GreenTech Live & Online 2020

Bent u actief in de tuinbouwsector? En wilt u uw marktkansen verkennen in Zuid-Korea, Oezbekistan, Argentiniƫ of Colombia? Neem dan op 20 oktober deel aan de webinars van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Lees verder

Online matchmaking en webinars over functionele voedingsmiddelen

Bent u actief op het gebied van functionele voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld gluten- of lactosevrije producten? Neem dan van 24 tot en met 26 november deel aan de gratis online matchmaking en webinars die Enterprise Europe Network (EEN) voor u organiseert.

Free From Functional Food Expo

De vakbeurs Free From Functional Food Expo & Health Ingredients and Free From Expo Packaging is verschoven naar 15 en 16 juni 2021 en vindt dan plaats in Amsterdam (RAI). Het is de internationale vakbeurs voor producten die 'vrij zijn van'.

Lees verder