maandag 19 oktober 2020

Doe mee aan de internetconsultatie DKTI-transport

Doe mee aan de internetconsultatie DKTI-transport

Ondernemers kunnen tot en met 5 november 2020 meedoen met de internetconsultatie voor de regeling Demonstratie klimaattechnologie├źn en -innovaties in transport (DKTI-transport).

Lees verder

Vind uw internationale match op milieubeurs Pollutec

Werkt u in de milieusector? En zoekt u internationale samenwerkingspartners op het gebied van duurzame energie, energie uit afval of afvalwater, duurzame steden of andere duurzame oplossingen? Kom dan op 2 en 3 december naar het internationale matchmakingevenement van het Enterprise Europe Network (EEN).

Lees verder

Octrooiblog: Het octrooi van de Messi van de Meerdijk

Wat hebben de Messi van de Meerdijk - Anco Jansen -, Dragons' Den en plantenrassen met elkaar gemeen? Ja, precies: octrooien! Maar wacht, octrooien zijn toch geweldig saai? Nee dus.

Lees verder

Virtuele matchmaking tijdens WindEnergy Hamburg

Bent u op zoek naar mogelijke samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee of wind op land? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert van 1 tot en met 4 december een internationaal virtueel matchmakingevenement tijdens de beurs WindEnergy Hamburg.

Voor wie?

De matchmaking is bedoeld voor (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van windenergie.

Lees verder

Wiebes lanceert nieuw E-magazine SCHOON

Op de Klimaatdag 2020, die 12 oktober werd gehouden, is het nieuwe e-magazine SCHOON officieel gelanceerd.

Lees verder