dinsdag 6 oktober 2020

Damien Poelhekke weg bij Made.com

Damien Poelhekke weg bij Made.com
Damien Poelhekke stopt deze week als directeur van online meubelverkoper Made.com. Hij werkte zes jaar voor het bedrijf. 'Een van de beste ervaringen in mijn leven,' schrijft Poelhekke op LinkedIn.
Lees verder

Wesley ter Haar (MediaMonks): 'Iedereen beseft zich dat dit nog even kan duren'
Het van oorsprong Hilversumse MediaMonks beleefde vanaf maart een aantal lastige maanden, zo vertelde medeoprichter Wesley ter Haar vanavond bij Dutch Media Week Live, een serie gesprekken in het kader van de Dutch Media Week. "Video-opnamen kwamen stil te liggen en evenementen waaraan we werken gingen niet door."
Lees verder

Jumbo wil adverteerders met eigen team begeleiden
Een nieuw team binnen Jumbo Supermarkten wil adverteerders helpen hun doelstellingen te realiseren door het aanbieden van crossmediale oplossingen binnen de retail media-omgeving van Jumbo.
Lees verder

'We zijn lokaal alternatief voor Facebook en Google'
DPG Media legt de fundamenten voor een reclamesysteem dat moet kunnen concurreren met Facebook en Google. Begin 2021 gaat dat live. De uitgever kan daardoor twee keer meer adverteerders bedienen dan nu.
Lees verder

'Consument onwetend over hoe hij wordt geƫxploiteerd'
Meer dan zestig procent van de vijfduizend ondervraagde consumenten zegt dat ze geen flauw idee hebben wat bedrijven met hun persoonlijke gegevens doen.
Lees verder

PostNL verhoogt verwachting voor 2020
PostNL verhoogt zijn verwachting voor 2020 vanwege het sterke operationele resultaat in het derde kwartaal. PostNL verwacht dat het handelsresultaat in 2020 minimaal op 175 miljoen zal uitkomen.
Lees verder

Nieuwe compagnons stappen in Maxwell
Wouter Neyndorff en Wilco van Duinkerken stappen in bij technologiebedrijf Maxwell om het bedrijf, gespecialiseerd in conversational marketing op Shopify, naar de volgende fase te brengen.
Lees verder

bol.com breidt directie uit
Bol.com breidt de top van het bedrijf uit met drie directieleden. Daarmee wil het zich volledig kunnen richten op het uitbouwen en positioneren van het bedrijf als handelsplatform voor derden.
Lees verder

John McAfee gearresteerd voor belastingontduiking
John McAfee, de toch al omstreden grondlegger van het gelijknamige beveiligingsbedrijf, is gearresteerd in Spanje. Hij wordt mogelijk uitgeleverd aan de VS voor belastingontduiking en fraude.
Lees verder