donderdag 1 oktober 2020

CM.com brengt mobiele marketingsuite uit

CM.com brengt mobiele marketingsuite uit
Technologiebedrijf CM.com rolt een nieuwe marketingdienst uit die een handvol voorheen losse producten combineert. De propositie van de Brabanders schuift omhoog richting CRM-gebaseerde diensten als Salesforce.
Lees verder

40.000 woningen en bedrijven in Oostende krijgen glasvezel
De komende jaren wordt Oostende door Proximus geleidelijk van glasvezel worden voorzien. Tegen eind 2022 zal Proximus dekking bieden aan meer dan 40.000 woningen en bedrijven in Oostende.
Lees verder

Gebruikers van Instagram en Facebook Messenger kunnen voortaan onderling communiceren
Gebruikers van Instagram en Facebook Messenger kunnen voortaan onderling communiceren. De communicatie werkt ook als gebruikers geen Facebook-account hebben.
Lees verder

Google onthult nieuwe Pixel smartphones en Chromecast
Google heeft zoals verwacht tijdens zijn Launch Night In-event de Pixel 5, een nieuwe Chromecast en Google Nest Audio onthuld.
Lees verder

Autonome bezorgrobot op de BUas-campus in Breda
De komende weken zal op de campus van Breda University een elektrische bezorgrobot (non food) goederen bezorgen tussen de drie hoofdgebouwen. Tijdens de proef onderzoeken studenten onder meer de impact van de bezorgrobot, de prestaties, het gedrag van de omgeving en de gebruiksvriendelijkheid.
Lees verder

IAB Nederland en VEA willen fuseren
De belangenverenigingen IAB Nederland en VEA zijn van plan om vanaf 1 januari 2021 samen verder te gaan als een nieuwe gezamenlijke organisatie. "Een fusie van business en kennis", in de woorden van voorzitter Marion Koopman.
Lees verder

Bezorgoptie afgesproken plek van DHL nu in heel Nederland
DHL Parcel biedt vanaf vandaag door het hele land de mogelijkheid om een pakket op een afgesproken plek rond het huis te ontvangen.
Lees verder

Technische universiteiten vragen in techrede aandacht voor noodzaak technologische innovaties
In een speciale Techrede die vanmiddag door studenten wordt uitgesproken willen de vier technische universiteiten in Nederland samen met andere kennisinstellingen en het bedrijfsleven aandacht vragen voor het feit dat de coronacrisis het belang van veerkracht zichtbaar maakt. Technologische innovaties zijn hierbij essentieel.
Lees verder

Markt voor smart home groeit hard
De markt voor smart home-apparaten lijkt nauwelijks hinder te ondervinden van de coronavirus en groeit 4,1 procent jaar-op-jaar in 2020, zegt IDC. Het aantal verscheepte apparaten gaat naar 854 miljoen eenheden.
Lees verder