woensdag 28 oktober 2020

"Bedrijven moeten nu echt met de EED Energie-audit aan de slag"

"Bedrijven moeten nu echt met de EED Energie-audit aan de slag"

Vlak voor de zomervakantie (hield adviesbureau BlueTerra Energy Experts een webinar over EED-audits. Er was veel interesse

Lees verder

Nieuwe handreikingen Circulair Inkopen in 8 stappen

Tijdens Building Holland zijn op 27 en 28 oktober twee handreikingen 'Circulair Inkopen in 8 stappen' gelanceerd. Een voor de burger- en utiliteitsbouw en een voor de grond-, weg- en waterbouw.

Lees verder

Online bustour om de Omgevingswet te ontdekken - 20 (en 13 en 27) november

Op 13, 20 en 27 november kunt u online instappen op een busreis met bijzondere gasten langs praktijkplekken om uw blik te verruimen rond de inrichting van het landschap. De Omgevingswet maakt het mogelijk om op een andere manier ons land te gaan inrichten. En om andere mensen - en zelfs het landschap zelf - een stem te geven bij de inrichting.

Lees verder

70 miljoen voor energieadvies en kleine besparende maatregelen

Het ministerie van Binnenlandse Zaken stelt € 70 miljoen beschikbaar aan gemeenten om huurders en eigenaar-bewoners van koopwoningen te helpen minder energie te gebruiken.

Lees verder

Digitale maritieme handelsmissie naar Centraal-Amerika

Bent u actief in de maritieme sector? En hebt u interesse in Centraal-Amerika? Ontmoet van 1 tot en met 3 december ondernemers die willen samenwerken in deze sector. Verbreed uw kennis en leg nieuwe contacten tijdens de digitale handelsmissie, onder leiding van René van der Plas, directeur Port of Rotterdam International.

Lees verder