maandag 5 oktober 2020

About You op weg naar omzet van 1 miljard euro

About You op weg naar omzet van 1 miljard euro
Online kledingwinkel About You koerst met een omzetgroei van 65 procent in het derde kwartaal af op een jaaromzet van 1 miljard euro.
Lees verder

CEO's Facebook, Twitter en Google getuigen vrijwillig voor de Senaat
De CEO's van Facebook, Twitter en Google zullen vrijwillig getuigen op een hoorzitting voor de Senaat Commerce Committee op 28 […]
Lees verder

Infographic: het rendement van webinars
In tijden van corona zijn webinars en virtuele presentaties onmisbaar geworden. Maar hoe bepaal je het rendement van een webinar? FLOW onderscheidt zes belangrijke criteria, waaronder uiteraard het klikbedrag en het aantal registraties. Klik hier voor grotere afbeelding.
Lees verder

Hyperpersonalisatie: de aanpak van Spotify, Netflix en Stitch Fix tegen het licht gehouden
Van scherpe (product)aanbevelingen tot een unieke app of website voor iedere gebruiker. Koplopers laten zien dat hyperpersonalisatie goed in kan spelen op klantwensen, maar ook grote inspanningen vergt om succesvol toe te passen. Het roept de vraag op wat hiervoor nodig is. Daarom houden we de aanpak van Netflix, Spotify en Stitch Flix tegen het licht. "Alles wat pixels gebruikt, kun je persoonlijk maken."
Lees verder

Aantal coronabesmettingen bij Amazon naar 19.000
Niet minder dan 19.000 werknemers van Amazon zijn besmet (geweest) met het coronavirus, zo blijkt uit gegevens die Amazon zelf naar buiten heeft gebracht.
Lees verder

eDay: 'Nieuwe platformen verslaan Amazon en huidige webshops'
E-commerceplatformen zónder filters maar met slimme algoritmes zullen de huidige generatie webshops en zelfs een gigant als Amazon verslaan.
Lees verder

Born05 Group koopt PR-bureau Glasnost
Met de overname van PR-bureau Glasnost en diens dochterlabel Fitzgerald geeft Born05 Group verder gestalte aan zijn plan om te groeien tot een multidisciplinaire bureaugroep.
Lees verder

Hoeveelheid Trickbot malware bijna verdrievoudigd
De hoeveelheid Trickbot malware is het afgelopen half jaar bijna verdrievoudigd. Iedere 6,5 minuut publiceren cybercriminelen een nieuw zogeheten sample, zegt beveiliger G Data.
Lees verder

Opvouwbare Razr te koop in Nederland
Motorola blijft zich onderscheiden met de opvouwbare smartphone, die je net als toestellen van weleer kunt dichtklappen. Het nieuwste model Razr 5G is vanaf nu in Nederland te koop.
Lees verder