maandag 7 september 2020

Werving en selectie in coronatijd

Werving en selectie in coronatijd

Ilse Cox werkt sinds april 2020 als adviseur werving en selectie bij het Servicepunt Werken. Ze houdt zich bezig met het vacatureproces bij RVO.

Lees verder

Bijeenkomst 'Diversiteit en ondernemerschap'

Bent u een onderwijsprofessional en heeft u ideeën over hoe meer en beter kan worden samengewerkt met het bedrijfsleven? Of werkt u in het bedrijfsleven en lukt het maar niet om de aansluiting met het onderwijs goed voor elkaar te krijgen? Dan is de bijeenkomst 'Diversiteit en ondernemerschap' misschien iets voor u. 

Lees verder

Bijeenkomst 'Regionaal werken en ondernemend gedrag'

Bent u een onderwijsprofessional en heeft u ideeën over hoe meer en beter kan worden samengewerkt met het bedrijfsleven? Of werkt u in het bedrijfsleven en lukt het maar niet om de aansluiting met het onderwijs goed voor elkaar te krijgen? Dan is de bijeenkomst 'Regionaal werken en ondernemend gedrag' misschien iets voor u. 

Lees verder

Bijeenkomst 'Ruimte voor innovatie'

Bent u een onderwijsprofessional en heeft u ideeën over hoe meer en beter kan worden samengewerkt met het bedrijfsleven? Of werkt u in het bedrijfsleven en lukt het maar niet om de aansluiting met het onderwijs goed voor elkaar te krijgen? Dan is de bijeenkomst 'Ruimte voor innovatie' misschien iets voor u. 

Lees verder

Webinar Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++) deel 2

Hoe werkt de stimuleringsregeling SDE++? Welke CO2-reducerende technieken komen in aanmerking? Hoe wordt de hoogte van SDE++-subsidie bepaald en hoe vraagt u deze aan?

In deze tweede webinar 'Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++)' op woensdag 30 september van 13.00 tot 14.00 uur, gaan we verder in op de SDE++-regeling. Wat houdt de SDE++-regeling in? Waar moet een aanvraag aan voldoen? Welke eisen zijn er nog meer?

Lees verder