maandag 28 september 2020

Waarom jouw bedrijf baat heeft bij een CBD-beleid

Waarom jouw bedrijf baat heeft bij een CBD-beleid
CBD, kort voor Cannabidiol, neemt sterk toe in populariteit. De niet-psychoactieve stof uit cannabis wordt veelvuldig gebruikt om pijn, angst en slaapproblemen tegen te gaan. Doorgaans is de werkvloer een plek waar stress ontstaat. Laat dit nu net de oorzaak zijn van veel problemen die met CBD verholpen kunnen worden. Als bedrijf een CBD-beleid opzetten is dus zo'n gek idee nog niet.
Lees verder

CORONA SCAN: Kom jij in aanmerking voor het Noodfonds 3.0?
Het steunpakket 3.0 voor ondernemers is bekend. Maar wat verandert er precies? En kom jij (nog) in aanmerking voor extra financiële steun?
Lees verder

Je Zaak op Orde: waar zitten ondernemers nu mee?
MijnZaak biedt ondernemers een platform voor al hun juridische documenten, exclusieve onderneming kortingen en... onbeperkt eerstelijns advies. Wij geven jou elke maand een aantal kwesties waarmee we ondernemers hebben geholpen. Lees mee!
Lees verder

Een echte ondernemer kan niet zonder huisstijl
Heb je nog geen huisstijl? Gemiste kans, want daarmee wordt jouw bedrijf veel herkenbaarder voor belangrijke doelgroepen zoals nieuwe klanten. Waar moet je op letten als je een huisstijl wilt laten ontwikkelen en wat kun je daar zelf aan bijdragen?
Lees verder

Aftrekposten voor ondernemers
Als slimme ondernemer wil je niet onnodig kosten maken. Eén manier om geld te verdienen is goed te kijken naar hoeveel belasting je afdraagt over de winst. Met onderstaande aftrekposten kun je dit bedrag aanzienlijk verlagen en hou je meer over aan het eind van de rit.
Lees verder

Tijdelijk uitstel van betaling belastingen (regeling corona)
De tijdelijke uitstelregeling van het betalen van belastingen geldt voor ondernemers die door de coronacrisis in financiële problemen zijn gekomen. De terugbetaling van de opgebouwde belastingschuld gaat in op 1 januari 2021 en wordt gespreid over 24 maanden.
Lees verder