vrijdag 4 september 2020

Volg hier live de uitreiking van de Programmatic Awards 2020

Volg hier live de uitreiking van de Programmatic Awards 2020
De Programmatic Awards worden vandaag om 16.00 uur uitgereikt. De vierde editie van de prijzen voor onder andere de beste campagnes, opvallendste solutions en grootste talenten is dit jaar door de COVID-19-maatregelen volledig digitaal. Een opzet die naadloos aansluit bij de programmatic-advertisingindustrie: digitaal, vooruitstrevend en flexibel. Organisator IAB Nederland spreekt nu al van een historische editie.
Lees verder

Senioren ontdekken online entertainment
In de afgelopen maanden hebben ouderen het online vermaak, zoals spelletjes spelen, muziek luisteren, series kijken en e-boeken lezen, ontdekt als gevolg van de coronacrisis. Digitaal contact onderhouden met familie en vrienden Dat blijkt uit onderzoek van SeniorWeb onder ruim 900 ouderen.
Lees verder

Hoe Mollie nieuw salesteam remote bouwde
Noodgedwongen, vanwege het coronavirus, moest Stefanie Richheimer van Mollie haar nieuwe salesteam helemaal remote werven en inwerken. "Dat ging sneller en effectiever, maar in de toekomst zie ik wel een mix van remote en in real life voor me."
Lees verder

IFA: TCL toont nieuw type display
TCL heeft op IFA NXTPAPER gedemonstreerd, een nieuw type display dat fungeert als een combinatie van scherm en papier. Het kleurenscherm zal worden gebruikt voor tablets en e-readers.
Lees verder

Datingapp Bumble naar de beurs
Datingapp Bumble wil naar de beurs voor een waarde die tussen de 6 en 8 miljard dollar ligt, meldt Bloomberg.
Lees verder

Onwezenlijke sfeer op IFA
Vermoedelijk zal de Berlin Messe IFA 2020 zo snel mogelijk willen vergeten. In plaats van 40 gevulde hallen met 250.000 bezoekers, optredens in de Sommergarten en vele eethoekjes was het donderdag griezelig rustig op het immense beursterrein in Berlijn.
Lees verder

Programmatic Awards 2020: dit zijn de winnaars
De winnaars van de Programmatic Awards 2020 zijn bekend. 
IAB Nederland reikte vanmiddag in een speciale online uitzending de prijzen uit voor de beste programmatic campagnes en solutions en de grootste aanstormende talenten in de digitale industrie. Grote winnaar was ook dit jaar Greenhouse, dat maar liefst twee awards in ontvangst mocht nemen, die van Performance Activation voor Toyota Nederland en Branding Awareness voor ING.
Lees verder

Website van het Jaar-verkiezing 2020: bekendmaking nominaties
Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites van 2020? Vandaag maken we de kanshebbers bekend voor een Website van het Jaar-award. Nieuw dit jaar: wie heeft de beste app van het jaar.
Lees verder

Marleen Stikker wordt 'Professor of Practice'
Marleen Stikker zal in januari 2021 geïnstalleerd worden als Professor of Practice van de Hogeschool van Amsterdam. Stikker is voor deze benoeming voorgedragen door de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (FDMCI).
Lees verder