zondag 27 september 2020

VNO-NCW en MKB-Nederland sluiten aan bij de Online Trust Coalitie

VNO-NCW
VNO-NCW en MKB-Nederland sluiten aan bij de Online Trust Coalitie
Steeds meer bedrijven maken gebruik van clouddiensten. Handig en helemaal van deze tijd. Maar dan wil je als bedrijf natuurlijk wel de zekerheid hebben dat deze dienstverlening veilig en betrouwbaar is. Om die duidelijkheid te verschaffen, is de Online Trust Coalitie opgericht. Een publiek-privaat...
Lees verder

EU-herstelfonds: welke investeringen krijgen financiering?
De Europese Unie stelt direct ongeveer 672 miljard euro beschikbaar in schenkingen en leningen om de Europese economie weer op gang te krijgen. Lidstaten krijgen een bijdrage uit deze Recovery and Resilience Facility op basis van de economische impact van de coronacrisis. Voor Nederland is dat,...
Lees verder

AP schept duidelijkheid over keten- en inlenersaansprakelijkheid
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft haar site aangepast over het verstrekken en vastleggen van gegevens in het kader van keten- en inlenersaansprakelijkheid. Ze schept hiermee duidelijkheid die we van harte toejuichen.
Lees verder

Even kennismaken met Dirk Jan Sinke
In de rubriek 'Even kennismaken met…' leren we de beleidssecretarissen van VNO-NCW en MKB-Nederland beter kennen. Wie zijn ze en wat doen ze? Deze week: Dirk-Jan Sinke, die zich bezighoudt met fiscaal beleid, winstbelasting en het vestigings- en investeringsklimaat.
Lees verder

Even kennismaken met Jos Tholhuijsen
In de rubriek 'Even kennismaken met' leren we de beleidssecretarissen van VNO-NCW en MKB-Nederland beter kennen. Wie zijn ze en wat doen ze? Deze week: Jos Tholhuijsen van het team fysieke omgeving en markten.
Lees verder

Het project: Vitaal Bedrijf
Fitte werknemers en meer werkplezier, productiviteit en rendement: genoeg redenen voor werkgevers om te investeren in
Lees verder

Even kennismaken met...Jos Tholhuijsen
In de rubriek 'Even kennismaken met…' leren we de beleidssecretarissen van VNO-NCW en MKB-Nederland beter kennen. Wie zijn ze en wat doen ze? Deze week: Jos Tholhuijsen van het team fysieke omgeving en markten.
Lees verder