dinsdag 22 september 2020

Virtuele missie Zuidoost-Azië met minister Sigrid Kaag

Virtuele missie Zuidoost-Azië met minister Sigrid Kaag

Wilt u zakendoen in Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand of Vietnam? Of wilt u in deze dynamische regio uw contacten uitbreiden? Neem dan deel aan deze unieke online handelsreis. Wij presenteren een reeks van activiteiten tussen 12 oktober en 11 december.

Deze 5 snelgroeiende economieën van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN) bieden veel kansen, ook in digitale tijden. Deze missie is gefocust op kansrijke sectoren voor Nederlandse ondernemers en kennisinstellingen die actief zijn in:

Lees verder

Webinar voor ondernemers: Voorbereiden op nieuwe regels tussen de EU en het VK

Op 1 januari 2021 is het zover, de Brexit overgangsperiode loopt af. Zakendoen met het Verenigd Koninkrijk verandert vanaf dat moment ingrijpend. Voor een grote groep ondernemers wordt dit de eerste keer dat zij zaken doen buiten de EU. Geldt dat ook voor u? De Rijksoverheid organiseert dinsdag 29 september speciaal voor u het webinar: 'Voorbereiden op nieuwe regels tussen de EU en het VK: wat kan ik doen?'

Lees verder

Webinars over internationale kansen voor toekomstige voedselsystemen

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van de voedseltransitie? Meld u dan aan voor het digitale evenement 'Internationale kansen voor het vormen van toekomstige voedselsystemen' op donderdag 15 oktober.

Lees verder

De lange weg van idee tot product: de innovatieve drinkbeker met slokdosering

Een slokje water nemen uit een beker, het klinkt zo simpel. Je strekt je hand uit, pakt de beker vast, tilt 'm op en je neemt een slok. Maar het zijn behoorlijk complexe bewegingen; zeker wanneer je ze door een ziekte of beperking niet meer veilig of zelfstandig kunt uitvoeren. Je loopt dan het risico dat je je verslikt of dat je niet meer zelfstandig kunt drinken. Stéfanie van Hasselt bedacht een oplossing voor dit probleem: de Total Cup®, een gepatenteerde, modulaire drinkbeker met slokdosering.

Lees verder

Toewijzing inschrijving pluimvee en eieren september 2020

Nieuwsbericht 20.063 - De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingen gepubliceerd voor enkele invoerregelingen in de sector pluimvee en eieren.

Lees verder