Doorgaan naar hoofdcontent

Sprout: Zo kunnen grote bedrijven een dreigende ontslaggolf ombuigen in nieuwe startups

Zo kunnen grote bedrijven een dreigende ontslaggolf ombuigen in nieuwe startups
Grote bedrijven waar een ontslagronde dreigt, kunnen die klap verzachten door te investeren in werknemers met startup-plannen, stelt Dutch Startup Association voor. De overheid zou die investering moeten matchen.
Lees verder

Sales in coronatijd: zo zorg je voor absolute focus
Absolute focus is cruciaal om ook in coroatijd succesvol te kunnen verkopen, schrijft Sprout-expert André Hagelen. Zo creëer je een strak salesproces.
Lees verder

Netwerken, hoe werkt dat ook alweer?
Ook al is handen schudden er even niet meer bij, het netwerken gaat door. Gerhard te Velde geeft tips om het beste uit een netwerk-event te halen.
Lees verder

'Bedrijvendokter' neemt roer over bij Miss Etam en Steps; Manon van Essen kocht stuk grond van exit-opbrengst
Ondernemersnieuws: 'Bedrijvendokter' Martijn Rozenboom start Miss Etam en Steps door, Coolblue schaalt op in Duitsland en Manon van Essen (Magioni) realiseert droomproject na exit.
Lees verder

Startup-boegbeeld Constantijn een van de beoordelaars van het Nationaal Groeifonds
Heb je een goed idee dat het verdienvermogen van Nederland vergroot? Dan kun je een voorstel indienen bij het net gelanceerde Nationaal Groeifonds, waar startup-prins Constantijn een van de experts is die het plan onder de loep neemt.
Lees verder

Groeifonds van 20 miljard gelanceerd; Elon Musk test Volkswagen
Ondernemersnieuws: Wopke Hoekstra mag eindelijk strooien met groeimiljarden, forse kapitaalinjectie Future Farm en Elon Musk rijdt VW.
Lees verder

Groeifonds van 20 miljard gelanceerd; Mollie wordt unicorn
Ondernemersnieuws: Wopke Hoekstra mag eindelijk strooien met groeimiljarden, forse kapitaalinjectie Future Farm en Mollie bereikt unicorn-status.
Lees verder

Minder vliegen? Bij de snelle groeiers zit het al lang in de cultuur
Zestig grote werkgevers gaven onlangs aan ook na de coronacrisis minder vaak zakelijk te willen vliegen. Schitterend in afwezigheid waren de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Hoe kijken de Adyens en Takeaways van dit land aan tegen hun vlieggedrag? 'Hoe meer mensen op hun plaats kunnen blijven, des te beter.'
Lees verder