dinsdag 1 september 2020

Sprout: Camperplatform Goboony verruilt kantoor voor campers

Camperplatform Goboony verruilt kantoor voor campers
De omzet groeit harder dan ooit, maar toch zegt camperdeelplatform Goboony de huur van zijn kantoor op. 'De efficiëntie die voortkomt uit remote werken is fenomenaal.'
Lees verder

Dropshipper krijgt tik op de vingers van ACM; 'Winstbelasting omlaag voor mkb'er'
Ondernemersnieuws: waakhond waarschuwt webshop na klachtenregen, winstbelasting mogelijk omlaag voor ondernemers en Victor Muller belooft schuldeisers tegemoet te komen.
Lees verder

Zo kreeg Yummygums zijn vitaminesnoepjes in de Etos
Vitamine-startup Yummygums landde deze week in de schappen van 253 Etos-vestigingen. Hoe kreeg het bedrijf dat voor elkaar?
Lees verder

MT/Sprout zoekt onderhuurder om kantoor mee te delen
Sprout wil zijn kantoorruimte van 485m2 graag delen met een onderhuurder. Zoek je ruimte voor 10 tot maximaal 20 werkplekken en pas je een beetje bij wat wij doen, dan kun je terecht in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam.
Lees verder

Spyker in zee met Russische miljardair; 11 miljard voor derde steunronde
Ondernemersnieuws: Victor Muller staat weer op uit de dood met Spyker, kabinet trekt 11 miljard uit voor nieuw steunpakket en vergaderplatform Meetingselect haalt twee miljoen op.
Lees verder

Deze ondernemers maken beugel-bh's overbodig met 3D-breien
Elles Roeleveld verruilde een corporate carrière voor een avontuur in de lingeriewereld. Nu gaat ze met compagnon Anet van Haaster de markt op met een 3D-gebreide bh. 'Ik was in deze industrie een nobody, maar wel met een groot idee.'
Lees verder

Steun nodig als ondernemer? Zo stel je de juiste hulpvraag
Het kan ongemakkelijk zijn om hulp te vragen, maar uiteindelijk helpt het je verder, stelt Sprout-expert Gerhard te Velde. Hij geeft tips om het maximale uit je hulpvraag te halen.
Lees verder

Hoe je slimmer werkt: je gedachten ordenen
Wat komt er anno 2020 bij kijken als je je werk slimmer wil aanpakken? Wat heb je eraan en welke lifehacks helpen je hierbij? Dat onderzoekt Voys-ondernemer Mark Vletter in de reeks Slimmer werken.
Lees verder