Doorgaan naar hoofdcontent

Smartphonehoesjes.nl betrekt nieuw pand in Leusden

Smartphonehoesjes.nl betrekt nieuw pand in Leusden
Smartphonehoesjes.nl verhuist naar een nieuw pand in Leusden. Als gevolg van de aanhoudende groei van 30 procent per jaar en verdere internationalisering was investeren in nieuwbouw noodzakelijk. Het bedrijf had tot nu toe meerdere locaties voor kantoorruimte en magazijn.
Lees verder

Fintech Ohpen koopt softwarebedrijf Davinci
Het Nederlandse softwarebedrijf Ohpen neemt voor een onbekend bedrag Davinci over voor uitbreiding van zijn portfolio.
Lees verder

Sterke vraag naar beveiligingsoplossingen
Er wordt dit jaar wereldwijd meer dan 125 miljard dollar (106 miljard euro) uitgegeven aan beveiligingsoplossingen. Dit blijkt uit onderzoek van IDC.
Lees verder

CEO Netflix: Thuiswerken? Alleen maar nadelen
Voor de CEO van Netflix is het geen vraag: het bedrijf wordt gemaakt op kantoor en onderlinge fysieke ontmoetingen spelen daar een belangrijke rol in. Thuiswerken moet zo snel mogelijk stoppen.
Lees verder

bol stopt met verkoop alcohol
bol.com stopt met de verkoop van alcoholische dranken, zo laat het bedrijf weten aan dagblad Trouw. Reden is dat de retailer niet kan garanderen dat de dranken niet in de handen vallen van jongeren onder de 18 jaar.
Lees verder

Robot leest nieuws NU.nl dagelijks voor
Een machine gaat komende twee weken aan het einde van de werkdag een update van het nieuws voorlezen en pusht die naar de app.
Lees verder

KPN ontkent 'zakdoekje leggen' bij aanleg glasvezel
KPN ontkent dat het concurrenten frustreert bij de aanleg van glasvezel, het zogenaamde zakdoekje leggen, waarbij KPN glasvezel toezegt, maar daar vervolgens zo lang mogelijk mee wacht.
Lees verder

Nieuwe iPhones half september aangekondigd
Apple gaat op 15 september 2020 om 19.00 uur Nederlandse tijd haar nieuwste iPhones aankondigen. Het gaat om een virtuele presentatie die van tevoren is opgenomen.
Lees verder

Android 11 officieel uitgebracht
De definitieve versie van Android 11 is nu te downloaden voor Googles eigen Pixel-toestellen. De afgelopen maanden kon de software al worden getest.
Lees verder