maandag 14 september 2020

Save the date: Inspiratietour 2020 – webinar energiebesparing

Save the date: Inspiratietour 2020 – webinar energiebesparing

Bekijk dit najaar online een inspiratietour over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie. Laat u inspireren door de kennis en praktijkervaringen die collega-bedrijven presenteren. Dit vijfde webinar uit de tour gaat over energiebesparing.

U kunt in de inspiratietour in totaal 5 webinars bijwonen over verschillende technieken en thema's:

Lees verder

Nieuwe inzichten over jongeren en ondernemerschap
Ondernemende minds_thumb

Young Works onderzocht in opdracht van RVO de drijfveren en motivatie van jongeren voor ondernemerschap en het volgen van ondernemerschapsonderwijs.

Lees verder

Sociaal ondernemerschapsonderwijs: Learning Lab Expertmeeting O2LAB

Het onderwijsproject Learning Lab draaide de afgelopen 5 jaar in verschillende wijken in Utrecht. Bent u benieuwd naar de ervaringen en leeropbrengsten van dit project? Meld u dan aan voor deze expertmeeting.

Social Enterprise Lab (se.lab), Universiteit Utrecht en welzijnsorganisatie Dock organiseerden in dit project sociaal ondernemerschapsonderwijs door intensieve samenwerking met lokale partners. Geert Smolders en Sam van Zandvoord van se.lab gaan dieper in op de leeropbrengsten van het Learning Lab.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Lees verder

Paperfoam opent Tsjechische fabriek dankzij steun DTIF

Dankzij een garantstelling van het Dutch Trade Investment Fund (DTIF) kan Paperfoam in september de deuren openen van zijn gloednieuwe fabriek in Tsjechië. Een bijzonder moment, want door corona was het even onzeker of de bouw door kon gaan.

Lees verder

Talkshow Beyond Borders

Hoe inspirerend zijn vrouwen die met succes zakendoen in het buitenland? Dat maakt u mee tijdens de online talkshow 'Beyond Borders'.

RVO organiseert deze interactieve talkshow in samenwerking met de netwerkplatforms het Venture Café Rotterdam, The Next Women en Cambridge Innovation Center (CIC). De talkshow vindt plaats tijdens het innovatieve Upstream Festival.

Lees verder