maandag 28 september 2020

Ron Schneider wordt voorzitter SAN

Ron Schneider wordt voorzitter SAN
Ron Schneider neemt de voorzittershamer van het SAN bestuur over van Jeroen Hubert die deze rol de afgelopen drie jaar heeft vervuld. SAN staat voor Stichting Adverteerdersjury Nederland.
Lees verder

Emerce eDay: de trend naar micromobiliteit
In de toekomst zal tweederde van de wereldbevolking in grote steden wonen. Dat betekent nogal wat voor de mobiliteit. Die moet slimmer. "De auto en de scooter zijn nu nog statussymbool, maar straks wordt bezit minder belangrijk," aldus Oscar Kolthof (Label A) en Paul van Merrienboer (Check) op eDay 2020.
Lees verder

Chromium Edge krijgt slapende tabbladen
Microsoft introduceert in zijn Chromium Edge browser wat het noemt slapende tabbladen. Deze zijn al toegevoegd aan Edge Canary, de ontwikkelaarsversie van de browser.
Lees verder

Omzet Nederlandse internetbureaus naar 981 miljoen euro
De omzet van de digitale industrie in Nederland kent over het jaar 2019 een groei van veertien procent en komt uit op een gezamenlijke omzet van 981 miljoen euro. Branchevereniging Dutch Digital Agencies (DDA) publiceert vandaag zijn kerngetallenonderzoek over 2019.
Lees verder

Alweer 2 miljoen bezoekers voor Pathé bioscoop
Pathé, inclusief de Euroscoop-bioscopen, heeft sinds de heropening op 1 juni alweer 2 miljoen bezoekers mogen ontvangen. Met name films als Tenet, Scoob! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn hebben hier aan bijgedragen.
Lees verder

Marktleider Amazon in Duitsland niet meer in te halen
Amazon blijft op de e-commercemarkt in Duitsland drie keer groter dan de nummer twee. Qua handelsomzet is het platform even groot als de tien concurrenten bij elkaar die het bedrijf volgen in de jaarlijkse ranglijst van EHI Retail Institute.
Lees verder

Uber mag blijven rijden in Londen
Uber mag voorlopig blijven rijden in Londen. Het Amerikaanse bedrijf heeft het beroep tegen Transport for London, de organisatie die taxivergunningen uitgeeft, gewonnen.
Lees verder

Eerste projecten voor cybersamenwerking banken
ABN AMRO, Achmea, ING, de Volksbank en TNO hebben voor het Partnership for Cyber Security Innovation (PCSI) de eerste gezamenlijke projecten uitgezet.
Lees verder

BCC verkocht aan Mirage Retail Group (Blokker)
Het Franse Fnac Darty onderhandelt met Mirage Retail Group over de verkoop van elektronicaketen BCC voor een symbolisch bedrag.
Lees verder