Doorgaan naar hoofdcontent

Ook telefonie- of internetaanbieder vergelijken bij Independer

Ook telefonie- of internetaanbieder vergelijken bij Independer
Consumenten die een telefonie- of internetaanbieder zoeken, kunnen dat vanaf vandaag ook doen via de website van Independer. Bezoekers van de site kunnen de producten vergelijken én ook direct afsluiten.
Lees verder

Devoteam koopt Fourcast
Cloudspecialist Devoteam uit Frankrijk neemt voor een onbekend bedrag concurrent Fourcast over, dat vanuit Brussel de Benelux bedient.
Lees verder

Contactloos betalen bijna verdubbeld tot 83 procent
In augustus was 83 procent van alle elektronische betalingen aan de kassa contactloos versus 45 procent in januari 2020. Het aantal iDEAL-transacties online steeg met 38 procent ten opzichte van vorig jaar.
Lees verder

Zalando Nederland viert 10-jarig jubileum met nieuwe campagne
Tien jaar geleden ging zalando.nl live, twee jaar na de oprichting van Zalando in Berlijn. Wat begon als een start-up die online schoenen verkocht, groeide in amper tien jaar uit tot een platform met 34 miljoen klanten aan in 17 landen.
Lees verder

NPO Plus: 400.000 abonnees, Videoland richting winst
De abonneevideodienst van de publieke omroepen, NPO Plus, heeft vierhonderdduizend abonnees. Bijna de helft meer dan begin 2020. RTL Nederland denkt dat zijn Videoland na 2021 winst gaat maken.
Lees verder

Betere resultaten voor Oracle dankzij de cloud
Het aandeel Oracle sloot donderdag 6 procent hoger na beter dan verwachte resultaten over het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar dat 31 augustus eindigde.
Lees verder

'TikTok mist deadline verkoop'
ByteDance zal waarschijnlijk de deadline van de regering-Trump voor de verkoop van de Amerikaanse activa van dochter TikTok niet gaan halen. Reden is dat de Chinese overheid beperkingen stelt aan de verkoop.
Lees verder

Criminelen maken 2000 valse Fontys-accounts aan
De Hogeschool Fontys is in het voorbije studiejaar geconfronteerd met zo'n 2000 nepaccounts. Er werden onder meer bankrekeningen mee leeggehaald, dure laptops aangeboden en phishing-aanvallen opgezet. Ook ontstond een lucratieve handel in Netflix-accounts.
Lees verder

Huawei smartphones krijgen Harmony OS
Huawei wil zijn smartphones vanaf 2021 uitrusten met zijn systeemsoftware Harmony. Daarover werd al langer gespeculeerd.
Lees verder