maandag 21 september 2020

Octrooiaanvraag schrijven: zelf doen of specialist inhuren?

Octrooiaanvraag schrijven: zelf doen of specialist inhuren?
Blog Zelf octrooiaanvraag schrijven_thumb

Je hoort weleens dat mensen hun octrooiaanvraag zelf schrijven en indienen, zonder tussenkomst van een octrooigemachtigde. Mag dat zomaar? Ja, dat mag.

Lees verder

14 noodhulporganisaties werken aan toegang tot duurzame energie

Op 17 september 2020 is de versnelde toegang tot duurzame en moderne energie voor mensen in noodsituaties van start gegaan.

Lees verder

Virtuele Innovatiemissie waterstof - Californië

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om potentiele samenwerkingskansen in Californië  en Vancouver te verkennen? Meld u dan aan voor deze virtuele innovatiemissie die plaats vindt tussen 9 en 12 november.

Lees verder

Webinar Pionieren met circulair ondernemen

Wil jij pionieren in de circulaire economie met jouw onderneming? Maar weet je nog niet hoe je dat aan moet vliegen? Sluit dan aan bij het webinar Pionieren met circulair ondernemen op donderdag 24 september.

Circulair ondernemen is niet alleen goed voor de planeet, het kan uw bedrijf ook kostenbesparing, klantenbinding en leveringszekerheid opleveren. Maar hoe begin je met circulair ondernemen? Wat is het precies? Waar liggen de grote kansen? En wat zijn dan de eerste stappen?

Lees verder

European Green Deal Call - Thematische Webinars

Wilt u alles weten over de European Green Deal en hoe onderzoeks -of innovatieprojecten kunnen bijdragen aan een duurzamer, schoner, veiliger en gezonder Europa? Volg dan in oktober onze webinars over de deelthema's van deze call.

In totaal komt er bijna € 1 miljard beschikbaar voor projecten rond de thema's klimaatverandering, circulariteit, energie, mobiliteit, voedsel, biodiversiteit, minder vervuiling en burgerbetrokkenheid. Deze call valt onder het Europese subsidieprogramma Horizon 2020.  

Lees verder