woensdag 2 september 2020

Nederlandse gamestudio Vlambeer stopt

Nederlandse gamestudio Vlambeer stopt
Gamestudio Vlambeer uit Utrecht gaat na tien jaar stoppen. De oprichters vinden het tijd voor iets nieuws. De game Ultrabugs wordt nog wel afgemaakt.
Lees verder

Amazon maakt nog geen indruk op de Nederlandse consument
Amazon heeft als marktplaats na de lancering in Nederland in maart nog geen grote impact. Dat blijkt uit de MarketPlace Monitor van Maze-One in samenwerking met Marketing Research & Analytics Bureau MeMo².
Lees verder

DHL Express introduceert 'importservice voor consumenten'
DHL Express lanceert de Receiver Paid dienst. Hiermee kunnen ook consumenten snel en eenvoudig een pakket of document vanuit het buitenland naar Nederland laten sturen.
Lees verder

Samsung toont virtueel zijn nieuwste producten
Samsung heeft vandaag tijdens de virtuele Life Unstoppable show al zijn nieuwste producten onthuld. Een groot deel daarvan was al eerder aangekondigd.
Lees verder

Amazon bestelt 1.800 elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz voor Europese leveringen
Amazon heeft 1800 elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz besteld voor Europese leveringen.
Lees verder

PLUS voorziet supermarkten van digitale schaplabels
Supermarktketen PLUS stapt over op elektronische schaplabels als vervanger van de traditionele papieren prijsaanduidingen. De e-schaplabels moeten zorgen voor een efficiencyslag.
Lees verder

Amazon mag pakketten met drones bezorgen
Amazon heeft in de Verenigde Staten goedkeuring van de Federal Aviation Administration gekregen om met zijn drones bestellingen af te leveren. Amazon kan daardoor zijn Prime Air-dienst in de praktijk testen.
Lees verder

Gezondheidsraad adviseert positief over 5G, maar plaatst ook vraagtekens
Het is niet aangetoond en niet waarschijnlijk dat blootstelling aan 5G-systemen de gezondheid kan schaden, al valt dat wetenschappelijk ook niet helemaal uit te sluiten. Dat schrijft de Gezondheidsraad, die adviseert de blootstelling te monitoren en meer onderzoek te doen.
Lees verder

Ook particulieren krijgen e-SIM van KPN
KPN gaat de e-sim ook beschikbaar stellen voor consumenten, zo laat het telecombedrijf weten aan Tweakers.
Lees verder