Doorgaan naar hoofdcontent

Marketingcongres Dmexco start in het nieuwe normaal

Marketingcongres Dmexco start in het nieuwe normaal
'Iedereen wil elkaar natuurlijk weer gewoon zien.' Met die woorden opende Gerald Böse van Koelnmesse vanochtend de virtuele versie van Dmexco, het grootste marketingcongres van het Europese continent. Compleet met virtuele beursvloer, maar zonder het geroezemoes van een drukke congreszaal in Keulen.
Lees verder

Emerce eDay Preview: TikTok
Geen app was dit jaar zo in het nieuws als TikTok. Met dank uiteraard aan Donald Trump, die wil dat de Noord-Amerikaanse activiteiten worden verkocht. Op Emerce eDay spreekt TikTok marketeer Fabian Bern van MANY.
Lees verder

Levertijden Chromebooks lopen op
De vraag naar Chromebooks is momenteel zo groot dat fabrikanten de vraag amper aankunnen. DigiTimes noemt onder meer leveringsproblemen bij goedkopere LCD-panelen en de laagst gepositioneerde Celeron-processors van Intel.
Lees verder

DMEXCO: Nieuwe Google-reclameopties lokale retail
Google presenteert vandaag op DMEXCO nieuwe targetingopties voor lokale retailers en maakt smartbidding geschikt voor omnichannel winkeliers.
Lees verder

Salesforce lanceert nieuwe technologie en diensten voor 'digitale koplopers'
Salesforce kondigt een nieuwe dienst Digital 360 aan. Daarbij worden nieuwe innovaties van het Salesforce Customer 360-platform ingezet om zoals het bedrijf het formuleert 'digitale leiders te helpen hun klantbetrokkenheid te transformeren'.
Lees verder

Conferentie Nederland Digitaal op 8 en 9 februari 2021 in Groningen en online
De tweede editie van het evenement Conferentie Nederland Digitaal is vanwege het coronavirus verplaatst naar 8 en 9 februari 2021. Kabinet, ondernemers, onderzoekers, maatschappelijke organisaties, regionale en lokale overheden werken op het evenement samen aan de doelstelling in de Nederlandse Digitaliseringsstrategie om Nederland digitaal koploper van Europa te maken door sneller in te spelen op het hoge tempo waarmee maatschappij en economie digitaliseren.
Lees verder

Tweede man bpost vertrekt
Henri de Romrée, de topman van de Amerikaanse tak van bpost, stapt op. Volgens de Belgische media kan hij niet goed overweg met CEO Jean-Paul Van Avermaet.
Lees verder

Mobile World Congress verplaatst naar juni 2021
Bang dat het evenement voor de tweede maal wordt uitgesteld vanwege corona, maakt telecomorganisatie GSMA vandaag bekend dat het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona wordt verplaatst van maart naar juni 2021.
Lees verder

Albert Heijn lanceert gratis bezorgdienst
Albert Heijn lanceert vandaag een nieuwe, gratis bezorgdienst voor kleine huishoudens: AH Compact.
Lees verder