maandag 7 september 2020

Je krijgt een blik in de toekomst

Je krijgt een blik in de toekomst

Yp Kroon werkt sinds 2007 bij het Octrooicentrum Nederland. Als octrooiadviseur duikt hij samen met ondernemers in hun technische innovatie.

Lees verder

Vrouwelijk leiderschap bij drinkwaterproject Ghana

Het Navrongo & Bolgatanga Water Supply Project heeft als doel om de 400.000 inwoners in de groeiende steden van Noordoost-Ghana, te voorzien van schoon drinkwater. Projectmanager Annelies De Beule is een boegbeeld van vrouwelijk leiderschap en een voorbeeld, voor vrouwen én mannen.

Dit project is een publiek-private samenwerking van internationaal ingenieursbureau Denys met de Ghanese en Nederlandse overheid.

Lees verder

Zeist bespaart 35% energie met verduurzamen gebouwen

Zeist gaat 100 gemeentelijke panden verduurzamen. Daarmee wil ze voor inwoners en andere gemeenten een voorbeeld zijn. Zeist heeft al 35% energie bespaard ten opzichte van 2013. Dat blijkt uit de jaarlijkse CO2-footprint. Nu wil ze labelplichtige gebouwen van energielabel G naar A of B krijgen.

Lees verder

Bijeenkomst 'De veranderende klant en duurzaamheid'

Bent u een onderwijsprofessional en heeft u ideeën over hoe meer en beter kan worden samengewerkt met het bedrijfsleven? Of werkt u in het bedrijfsleven en lukt het maar niet om de aansluiting met het onderwijs goed voor elkaar te krijgen? Dan is de bijeenkomst 'De veranderende klant en duurzaamheid' misschien iets voor u. 

Lees verder

Bijeenkomst 'Kleine ondernemers en innovatie'

Bent u een onderwijsprofessional en heeft u ideeën over hoe meer en beter kan worden samengewerkt met het bedrijfsleven? Of werkt u in het bedrijfsleven en lukt het maar niet om de aansluiting met het onderwijs goed voor elkaar te krijgen? Dan is de bijeenkomst 'Kleine ondernemers en innovatie' misschien iets voor u. 

Lees verder