dinsdag 1 september 2020

Groene bezorging laag op eisenlijstje Nederlandse consument

Groene bezorging laag op eisenlijstje Nederlandse consument
Duurzaam shoppen bij consumenten staat nog laag op de agenda. Nog niet de helft van de Nederlanders is bezorgd over de invloed van online shoppen op het milieu. Dat blijkt uit onderzoek van Sendcloud onder 8529 Europese consumenten, waaronder 1005 Nederlanders, naar aanleiding van Duurzame Dinsdag.
Lees verder

CFO Talpa Network stapt op
Financieel directeur Jet Roos verlaat mediabedrijf Talpa Network en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Lees verder

Telenet trekt Nederlandse grens over met VR speelhallen in Breda en Eindhoven
Hoewel door de coronacrisis VR speelhallen deels stilliggen, heeft de Belgische kabelaar Telenet, een zusje van Ziggo, dinsdag twee The Park VR-locaties in gebruik genomen in Breda en Eindhoven. Elk met een omvang van gemiddeld 100 vierkante meter.
Lees verder

Redacties Tweakers en Hardware Info worden samengevoegd
De redacties van Tweakers en Hardware Info gaan vandaag samen in één DPG Technology-redactie, waardoor ze ook geen dubbel werk meer doen. Tweakers keert terug naar zijn kern en gaat zich weer puur op de echte techliefhebber, een keuze om niet de mainstream te bedienen.
Lees verder

'Bluetooth tracker Apple in het najaar'
Apple zou de zogenoemde AirTags, het accessoire voor het terugvinden van verloren spullen, voor oktober gepland hebben. Samen met de iPhone 12.
Lees verder

Blauw Gras aan de slag voor Samsung Benelux
Het bureau Blauw Gras is sinds deze maand verantwoordelijk voor alle sociale media activiteiten - onder meer creatie en productie van content, campagne en activaties – van Samsung in Nederland en België.
Lees verder

Dutch Podcast Awards 2020 van start: nomineren vanaf nu mogelijk
BNR organiseert ook dit jaar de Dutch Podcast Awards. Vorig jaar werden 1000 podcasts genomineerd tijdens deze eerste fase van de verkiezing. Gezien de groeiende populariteit van podcasts rekent de organisatie op minimaal hetzelfde aantal. Het gaat om podcasts in alle soorten en maten. Van waargebeurde verhalen tot 1-op-1-interviews en podcasts over muziek, technologie en gezondheid.
Lees verder

Shopapp Wish meldt zich voor beursgang
E-commerce-app Wish dient een verzoek in voor een beursnotering in de VS. De wijze waarop het technisch gezien naar de beurs gaat, is nog niet duidelijk.
Lees verder

Ook Philips luidsprekers nu met Ambilight
TP Vision (merkhouder Philips) lanceerde vandaag tijdens een virtuele persconferentie een geheel nieuwe productgroep: draadloze luidsprekers. Met Ambilight!
Lees verder