vrijdag 11 september 2020

Emerce Fashion: Oger wil meer doen met LinkedIn

Emerce Fashion: Oger wil meer doen met LinkedIn
Moderetailer Oger wil zijn zichtbaarheid op LinkedIn vergroten. "Voor de verkoop van formele mannenkleding is dat platform de ideale match", vertelt directeur Sander Lusink tijdens Emerce Fashion, dat 17 september virtueel te volgen is.
Lees verder

Nieuw samenwerkingsverband werkt aan vertrouwen in clouddiensten
Ruim twintig organisaties vanuit de overheid, bedrijfsleven en wetenschap hebben zich verenigd in de Online Trust Coalitie. Daarmee wil het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) samen met het bedrijfsleven laagdrempelige methoden ontwikkelen die de afnemers en aanbieders van clouddiensten duidelijkheid geven over de betrouwbaarheid en veiligheid.
Lees verder

VoetbalTV failliet na sanctie Autoriteit Persoonsgegevens
VoetbalTV, een videoplatform voor het amateurvoetbal, is failliet. Via VoetbalTV konden spelers, trainer/coaches, scheidsrechters en fans hun mooiste voetbalmomenten live kijken, terugkijken, analyseren, verzamelen en delen met vrienden.
Lees verder

Moederbedrijf Flitsmeister mogelijk verkocht
Proximus overweegt een eventuele verkoop van Be-Mobile, moederbedrijf van het Nederlandse Flitsmeister. Met de opbrengst wil het Belgische bedrijf de aanleg van het glasvezelnetwerk financieren.
Lees verder

Google dochter Waze krimpt in
Google dochter Waze, bekend van de gelijknamige navigatie-app, zet 30 werknemers op straat, ongeveer vijf procent van het personeelsbestand.
Lees verder

Colruyt stopt met oudste Belgische webwinkel Collishop
Een van de oudste Belgische webwinkel Collishop van Colruyt Group houdt het op 9 november voor gezien. Als reden wordt genoemd de toegenomen concurrentie.
Lees verder

Facebook rolt campussectie uit naar Amerikaanse universiteiten
Facebook keert terug naar zijn roots met de uitrol van Facebook Campus. Dat is een eigen sectie in de Facebook-app (nog niet op het web), waar studenten met elkaar in contact kunnen komen. Zo is Facebook ooit ook begonnen.
Lees verder

Amerikaans kantoor Booking.com gaat dicht
Booking.com sluit zijn Amerikaanse kantoor in Bellevue, Washington. 235 werknemers verliezen hun baan.
Lees verder

Nieuwe sprekers toegevoegd aan Emerce eDay
Carlo van de Weijer, verbonden aan TU/e, zal 8 oktober een presentatie geven over kunstmatige intelligentie tijdens eDay. Kunnen we gevoelens ontwikkelen voor robots? Of omgekeerd: kunnen robots gevoelens ontwikkelen voor mensen?
Lees verder