vrijdag 25 september 2020

DPD opent nieuw distributiecentrum in Vijfhuizen

DPD opent nieuw distributiecentrum in Vijfhuizen
Pakketdienst DPD opent een nieuw distributiecentrum op bedrijventerrein de Nieuwe Liede in Vijfhuizen. Daarmee vergroot DPD haar logistieke capaciteit naar 13,3 miljoen pakketten per jaar en speelt hiermee in op de groeiende vraag in de regio Groot-Amsterdam.
Lees verder

Chromium browser eindelijk klaar voor Linux
De Chromium Edge browser is er vanaf volgende maand dan toch eindelijk ook voor Linux.
Lees verder

Techone legt hand op hostingprovider Mijnserver
Techone, een dienstverlener op gebied van cloud en telecommunicatie, neemt hostingprovider Mijnserver over. Mijnserver is de derde hostingprovider die wordt overgenomen.
Lees verder

DMEXCO: RTL Duitsland gooit AI over tv-reclame
Tv-bedrijf RTL zet in Duitsland kunstmatige intelligentie in om de inhoud van commercials te 'lezen'.
Lees verder

IDC verwacht groei VR headsets
Analistenbureau IDC verwacht dat de markt voor virtual reality (VR) headsets vanaf volgend jaar flink zal aantrekken, met groeipercentages tot 46,2 procent.
Lees verder

Albert Heijn breidt thuisleveringen in regio Antwerpen uit
Albert Heijn breidt zijn thuisleveringen in Vlaanderen flink uit. Vanaf volgende week kunnen klanten uit nog eens zes gemeentes in de regio Antwerpen online boodschappen aan huis laten leveren.
Lees verder

Oprichter Spotify investeert 1 miljard euro in Europese techstarters
De oprichter van Spotify, de Zweed Daniel Ek, belooft dat hij komende tien jaar een miljard euro van zijn privé vermogen zal investeren in Europese techbedrijven.
Lees verder

Alexa start eigen cloudgamingdienst
Amazon heeft een eigen cloudgamingdienst onder de naam Luna aangekondigd, voorlopig alleen voor de Amerikaanse markt. Het bedrijf levert er een een controller met Alexa-ondersteuning bij.
Lees verder

Nederlandse online consumentenbestedingen stijgen naar 6,36 miljard euro
De uitbraak van COVID-19 heeft zoals verwacht in het tweede kwartaal van 2020 een grote impact gehad op de e-commercesector. Dat blijkt uit de meest recente Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland.
Lees verder