woensdag 16 september 2020

Delivery Hero stapt in Hungry.dk

Delivery Hero stapt in Hungry.dk
De Duitse bemiddelaar voor maaltijdbezorgers Delivery Hero neemt voor vier miljoen euro een belang in Hungry.dk, dat inmiddels niet meer in Nederland zit.
Lees verder

Withlocals krijgt positie in Lonely Planet
Het Nederlandse Withlocals sluit een samenwerking met Lonely Planet, dat de dienst uit Eindhoven integreert in zijn online aanbod.
Lees verder

Digitaal 3D-model toont calamiteiten in stad
Een uniek digitaal 3D-model dat alle verzamelde gegevens in steden combineert op één gemeenschappelijk platform; dis het resultaat van het ITEA-project PS-CRIMSON, een samenwerking van zes academische en industriële partners uit Nederland en Canada.
Lees verder

Amazon creëert 25.000 nieuwe banen nabij Seattle
Amazon gaat 10.000 extra werknemers aanstellen voor zijn kantoren in Bellevue, een paar kilometer verwijderd van Seattle. Daarmee komt het aantal geplande banen op 25.000, want begin dit jaar onthulde het bedrijf al een uitbreiding naar 15.000 banen.
Lees verder

Apple lanceert betaalbare smartwatch
Apple heeft vanavond naast een nieuwe iPad een betaalbaar instapmodel van de Apple Watch aangekondigd, de Apple Watch SE. In feite een opvolger van de Series 3.
Lees verder

Adobe boekt recordomzet
Adobe sluit het derde kwartaal van het gebroken boekjaar (eindigend op 28 augustus) af met een recordomzet van 3,2 miljard dollar. De nettowinst ging omhoog naar 955 miljoen.
Lees verder

Emerce eDay: E-commerce in China uitgediept
Binnenkort beginnen de grote e-commercefestivals in China weer. Miljarden euro's worden verdiend in een kwesties van uren. Op Emerce eDay kijk je met Ashley Galina achter de schermen. De verhalen van deze chinakenner staan garant voor bergen inspiratie voor de feestmaanden die ons nog te wachten staan.
Lees verder

Omzet uit mobiele markt verder gedaald in tweede kwartaal
De daling van de omzet uit mobiele diensten op de Nederlandse markt is in het tweede kwartaal verder versneld naar 4,5 procent op jaarbasis bij een omzet van 886 miljoen euro. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper.
Lees verder

Panasonic omarmt Android TV
Panasonic wordt de volgende tv-fabrikant die Android TV omarmt. Dat is voor het eerst, tot nu toe heeft de fabrikant altijd geleund op zijn eigen platform.
Lees verder