woensdag 9 september 2020

‘Cloudgaming zo onwrichtend als videostreaming’

'Cloudgaming zo onwrichtend als videostreaming'
De markt voor cloudgaming staat internationaal nog maar in de kinderschoenen, maar is volgens marktonderzoeker Newzoo zo ontwrichtend als videostreaming was voor de tv- en filmmarkt.
Lees verder

Slack merkt gevolgen van corona
Beleggers dumpten gisteren nabeurs hun aandelen in zakelijke chatapp Slack na tegenvallende kwartaalcijfers. De waarde van het aandeel daalde wel met 20 procent.
Lees verder

Snapchat in Nederland minder populair bij jongeren
Snapchat lijkt in Nederland over zijn hoogtepunt heen. TikTok zit Snapchat ondertussen al dicht op de hielen. Dat blijkt uit het Dutch Apps Market Rapport over het tweede kwartaal van 2020.
Lees verder

Emerce eDay preview: techfilosoof Tom Chatfield
Hij is specialist in digitale technologie, hoofdredacteur van Prospect Magazine, columnist bij de BBC en gaf TED-lezingen. Zijn werk is in meer dan twintig talen gepubliceerd. De Britse auteur en techfilosoof Tom Chatfield is een van de sprekers op Emerce eDay, dat dit jaar volledig virtueel plaatsvindt.
Lees verder

Amazon lanceert nieuwe beveiligingscamera's
Amazon heeft twee nieuwe Blink-camera's gepresenteerd. De hardware kost bijna niets: voor de Amazon Blink Outdoor betaal je 99,99 dollar en voor de Blink Indoor 79,99 dollar.
Lees verder

Verkoop Amazon inzet conflict Nike
Nike Europe, gevestigd in Hilversum, heeft het hoger beroep verloren tegen Action Sport, een Italiaanse sportartikelenwinkel die Nike-artikelen online verkocht.
Lees verder

Apple opent koepelwinkel in Singapore
Een jaar na de vernieuwing van de beroemde Fifth Avenue winkel in New York, lanceert Apple donderdag misschien wel zijn meest opvallende winkel in Marina Bay Sands in Singapore.
Lees verder

Bever gaat samenwerken met Fietskoeriers.nl
Buitenwinkel Bever zet vanaf vandaag fietskoeriers in om online bestellingen te bezorgen. Het merk introduceert deze mogelijkheid om de bezorging van hun producten beter aan te laten sluiten bij hun missie om heel Nederland naar buiten te krijgen. Voor de bezorging werkt Bever samen met Fietskoeriers.nl.
Lees verder

Coolblue schaft de 'last click' af
Coolblue past per 10 september zijn affiliatemodel aan. In het huidige beloningsmodel ontvangt de sitebeheerder alleen een vergoeding als hij of zij als laatste een bezoeker heeft door weten te sturen voordat de klant een bestelling plaatst. De zogenaamde vergoeding op basis van last-click.
Lees verder