woensdag 23 september 2020

‘Amazon Prime Day op 13 oktober’

'Amazon Prime Day op 13 oktober'
Prime Day, het koopjesfeest van Amazon, wordt naar verluidt dit jaar op 13 oktober gehouden. Personeel in de VS mag in de periode van 13 tot 20 oktober geen vakantie nemen, weet Cnet.
Lees verder

Talpa gaat merken helpen met inhoudelijke partnerships
Talpa Network lanceert de Talpa Check-in, naar eigen zeggen een snel en simpel proces om in een vroeg stadium te checken of er merksynergie is bij adverteerders.
Lees verder

Videodienst Quibi alweer in de etalage
Videodienst Quibi van Jeffrey Katzenberg onderzoekt 'strategische opties', waaronder een verkoop.
Lees verder

PostNL waarschuwt als de pakketbezorger bijna voor deur staat
PostNL gaat volgend jaar meldingen versturen wanneer de pakketbezorger bijna aan de deur is. Dat bevestigt de pakketbezorger tegenover Emerce.
Lees verder

Google for Jobs nu ook in België
Na Nederland zal ook in België door Google de vacaturezoekfunctie worden uitgerold. Net als in Nederland gaat het niet om een aparte zoekmachine, maar is het onderdeel van de algemene zoekfunctie. Uiteindelijk komen werkzoekenden uit bij een externe vacature.
Lees verder

DPG Media, Lampenlicht.nl, PostNL en VodafoneZiggo genomineerd door CRO Awards
Intergamma, DPG Media, Lampenlicht.nl, PostNL, VodafoneZiggo, Tele2 en Voetbaldirect.nl maken kans op de DDMA Dutch CRO Awards 2020 die 1 oktober worden uitgereikt.
Lees verder

Belgische actiegroep wil uitrol 5G tegenhouden
De Belgische actiegroep Stop5G.be heeft beroep aangetekend tegen de toekenning van voorlopige 5G-licenties aan vijf telecomoperatoren.
Lees verder

Twijfels over banenmotor TikTok World
Experts verbazen zich over claims van Walmart en Oracle dat het nog op te richten bedrijf TikTok Global 25.000 nieuwe banen zou kunnen genereren, iets dat ook Donald Trump afgelopen weekend benadrukte.
Lees verder

27.000 nominaties uitgebracht voor Dutch Podcast Awards
De afgelopen weken zijn er meer dan 27.000 nominaties uitgebracht voor de Dutch Podcast Awards 2020. Dat is ruim vier keer zoveel dan tijdens de editie van het afgelopen jaar.
Lees verder