Doorgaan naar hoofdcontent

Amazon lanceert biometrisch ID-systeem

Amazon lanceert biometrisch ID-systeem
Amazon heeft een nieuw biometrisch ID-systeem ontwikkeld dat werkt door de handpalmen van klanten in winkels te scannen. De technologie kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld om toegang te krijgen tot kantoorgebouwen.
Lees verder

Ant Group lanceert blockchain handelsplatform, beursgang volgende maand
Ant Group, eigenaar van Alipay, heeft een handelsplatform gelanceerd in de aanloop van zijn 'blockbuster' beursgang.
Lees verder

BlackBerry trekt stekker uit eigen software
Smartphones met BlackBerry OS 7.1 of BlackBerry 10 zullen na 4 januari 2022 niet meer functioneren. Het Canadese bedrijf trekt dan de stekker uit de back-end van zijn systeemsoftware.
Lees verder

Battle E-bikes: Muto vs. Vanmoof X3
In een totaal vergelijk van elektrische fietsen zouden deze city e-bikes het afleggen op comfort en  actieradius. De eisen die aan deze categorie worden gesteld zijn namelijk ook heel anders: wendbaar, hufterproof, anti-diefstal, onderhoudsarm en liefst in een trendy design. Kortom, een fiets die tegen een stootje kan, multi-inzetbaar is en waar je op gezien mag worden.
Lees verder

Antitrustzaak tegen Google op komst
Het Amerikaanse ministerie van Justitie zal naar verwachting volgende week Alphabets Google aanklagen voor de manier waarop de zoekgigant concurrenten als Microsoft Bing uitsluit. Het ministerie zoekt nog steun bij diverse Amerikaanse staten die de aanklacht mede kunnen ondertekenen.
Lees verder

Datingsite Bumble wil Nederlandse concurrent offline halen
Datingsite Bumble wil dat het Nederlandse BizzKiss offline wordt gehaald. De Nederlanders weigeren en zien een eventuele rechtszaak 'met vertrouwen tegemoet'.
Lees verder

'Veel webwinkels niet voluit bij Black Friday en december'
Minder dan de helft van de webwinkeliers verwacht de resultaten van Black Friday en de decemberpiek van 2019 te overtreffen. Daarom doet 34 procent van de ondernemers niet mee aan het reclamegeweld in die laatste weken van het jaar.
Lees verder

Transavia en Thuisbezorgd.nl lanceren 'in-flight' bezorging
Thuisbezorgd.nl en Transavia zijn gestart met wat ze noemen in-flight bezorging, waarbij passagiers voor de vlucht een maaltijd naar keuze kunnen bestellen.
Lees verder

Nederlanders belden meer in coronatijd
In het tweede kwartaal van 2020 zijn de effecten van de coronacrisis zichtbaar op telefonie en dataverbruik. Dat staat in de Telecommonitor die de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vandaag publiceert. Nederlanders belden meer, zowel mobiel als met een vast toestel. Het dataverbruik steeg daarentegen minder dan gebruikelijk, waarschijnlijk omdat veel mensen thuis waren en wifi gebruikten.
Lees verder