woensdag 30 september 2020

Alternate koopt bouwgrond naast hoofdkantoor

Alternate koopt bouwgrond naast hoofdkantoor
Online retailer en fulfilment partner Alternate heeft 7.000m² aan extra bouwgrond gekocht op Tholen. Het gaat om een kavel dat rechtstreeks is gelegen naast het huidige hoofdkantoor aan de Marconiweg 1 op industrieterrein Welgelegen.
Lees verder

Betaaldienst Samsung Pay in Duitsland
De betaaldienst Samsung Pay is binnenkort beschikbaar in Duitsland. Het Zuid-Koreaanse bedrijf is een samenwerking aangegaan met Visa en bankiersplatform Solarisbank AG.
Lees verder

Van der Valk introduceert eigen online platform voor hybride evenementen
Ook Van der Valk merkt dat de vergadermarkt door corona stil is komen te liggen. Het bedrijf verlegt de aandacht daarom naar hybride evenementen. Op het Van der Valk Online platform kan men terecht voor evenementaanvragen, maar ook om inspiratie op te doen voor het effectief organiseren van verschillende soorten meetings en events in deze nieuwe vorm.
Lees verder

Windows 10 krijgt functie voor videovergaderen
Microsoft heeft een vroege versie van Windows 10 Insider Preview (20221) in de Dev Channel gezet met een nieuwe functie Meet Now in de taakbalk. Daarmee kun je snel een vergadering starten.
Lees verder

Xiaomi opent eerste winkel in Rotterdam
De Chinese fabrikant van smartphones Xiaomi opent woensdag eindelijk een eerste eigen winkel in Rotterdam.
Lees verder

Rotterdams MKB krijgt digitale trainingen
Rotterdamse MKB'ers kunnen vanaf 29 september trainingen volgen om hun bedrijf ook online een extra impuls te geven. De gemeente Rotterdam biedt samen met marketingplatform Frankwatching betaalbare trainingen aan om ondernemers te stimuleren hun digitale vaardigheden uit te breiden.
Lees verder

T-Mobile start aanleg glasvezel in Loosduinen
T-Mobile is gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van een supersnel glasvezelnetwerk in het stadsdeel Loosduinen, gemeente Den Haag. Ruim 25.000 huishoudens in zes wijken krijgen hiermee toegang tot supersnel internet.
Lees verder

'Techgiganten manipuleren miljarden mensen'
Spijt hebben ze en ook weinig hoop dat de immense schade die ze hielpen aanrichten nog kan worden hersteld. Bedenkers en ontwerpers van diensten als Facebook, Google en Twitter beginnen zich te realiseren dat ze monsters hielpen bouwen.
Lees verder

ABN verkoopt technologieplatform Moneyou Go
ABN AMRO verkoopt het technologieplatform Moneyou Go van Moneyou aan TM-Pro, inclusief alle onderdelen, het intellectueel eigendom en de betrokken medewerkers.
Lees verder