woensdag 2 september 2020

Achmea: ‘Sollicitatiegesprekken in het bos’

Achmea: 'Sollicitatiegesprekken in het bos'
Verzekeraar Achmea heeft tijdens de coronacrisis vaak met kandidaten op aparte plekken afgesproken, waaronder het bos. Dat vertelt Mitchell van Koert, Senior Consultant Talent Acquisition, Inhuur & Employer Branding Achmea, donderdag tijdens Emerce Recruitment.
Lees verder

Jeroen Mirck vertrekt als hoofdredacteur bij Marketingfacts
Jeroen Mirck vertrekt als hoofdredacteur bij Marketingfacts. 'Niet omdat ik dat graag wil, maar omdat Marketingfacts last heeft van COVID-19,' schrijft Mirck vandaag op het marketingblog.
Lees verder

Rocket Internet vertrekt van de beurs
De Duitse bouwer van internetbedrijven Rocket Internet levert zijn beursnotering in en wil door als privaat bedrijf. 'Minder complex', aldus de leiding.
Lees verder

Samsung lanceert tweede vouwbare smartphone
Of de eerste vouwbare smartphone van Samsung goed heeft verkocht vertelt het bedrijf niet, maar vanmiddag onthulde Samsung de opvolger, de Galaxy Z Fold2.
Lees verder

Achmea gaat schadeafhandeling op afstand afhandelen
Verzekeraar Achmea gaat het aantal fysieke afspraken aan huis voor het afhandelen van schademeldingen de komende tijd halveren. Het opnemen van de schade gaat voortaan – daar waar het kan – digitaal.
Lees verder

Emerce eDay dit najaar gratis online, eerste sprekers bekend
Net als andere Emerce evenementen wordt ook Emerce eDay dit jaar virtueel georganiseerd. Tot vorig jaar trok eDay jaarlijks duizenden bezoekers naar de Kromhouthal in Amsterdam Noord.
Lees verder

Mogelijkheid vliegticketgarantiefonds onderzocht
Er komt mogelijk een vliegticketgarantiefonds in Nederland. Minister Cora van Nieuwenhuizen is bereid om samen met ANVR, ANWB, Consumentenbond en SGR de mogelijkheid hiervoor te onderzoeken. De partijen hebben hierover deze week contact gehad.
Lees verder

Philips OLE935 OLED met Bowers & Wilkins soundbar
Philips TV lanceert voor het derde jaar op rij een high-end televisie in samenwerking met B
Lees verder

Utrecht krijgt eerste 'immersive digital art space' van Europa
In 2024 komt in Utrecht de eerste immersive digital art space in Europa. De ruimte voor digitale kunst, Nowhere, vestigt zich dan op de begane grond van het vastgoedproject Wonderwoods. Het kunstcollectief teamLab opent hier haar eerste Europese permanente tentoonstelling.
Lees verder