woensdag 26 augustus 2020

Zowel laptop als desktop

Zowel laptop als desktop
Helaas nog niet te koop, maar wie weet over enkele jaren: de Paysage, een apparaat dat dankzij een buigbaar OLED-scherm zowel laptop als desktop kan zijn.
Lees verder

Krimp bij KPN breedband vertraagt
T-Mobile leidde in het tweede kwartaal opnieuw de groei op de Nederlandse breedbandmarkt. De uitdager trok 12.000 nieuwe abonnees aan, een verdubbeling ten opzichte van marktleider Ziggo, zo blijkt uit onderzoek van Telecompaper.
Lees verder

ABN: IT-branche aanjager voor groei in TMT-sector
De omzet van de sector Technologie, Media en Telecom (TMT) krimpt door de coronacrisis met 6 procent in 2020, maar […]
Lees verder

Hardwarefabrikanten overwegen fabrieken in Mexico
Hardwarefabrikanten Foxconn en Pegatron overwegen nieuwe fabrieken te vestigen in Mexico, vanwege de handelsoorlog tussen de VS en China en om de toeleveringsketen te optimaliseren.
Lees verder

Spotify exclusief sponsor van League of Legends-events
Spotify heeft zijn eerste wereldwijde sponsorcontract getekend om zijn bereik en zichtbaarheid te vergroten. Het betreft een deal met Riot Games voor League of Legends.
Lees verder

'Bijna één op drie streamende Nederlanders betaalt niet'
Meer dan de helft van de Nederlanders kijkt naar series of films via streamingdiensten, zoals Netflix, Videoland en Disney+. Toch betaalt maar liefst 28 procent van de streamers niet zelf voor één of meerdere diensten: zij kijken gratis mee op het account van iemand anders.
Lees verder

FNV claimt arbeidsovereenkomst bij Deliveroo
Vakbond FNV eist namens twee maaltijdbezorgers van Deliveroo een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd op. Daarnaast eist zij een nabetaling van loon, op basis van de cao Beroepsgoederenvervoer. De claim vloeit voort uit de gerechtelijke uitspraak in januari 2019 waarin de rechter bepaalde dat Deliveroo een werkgever is en de cao Beroepsgoederenvervoer moet toepassen.
Lees verder

Amazon investeert 1,4 miljard dollar in nieuwe kantoren
Hoewel een groot deel van het personeel van Amazon thuis werkt, is het bedrijf al bezig met de toekomst. Het gaat 1,4 miljard dollar investeren in nieuwe kantoorruimte.
Lees verder

Bill Gates leidt financieringsronde Kymeta
Bill Gates leidt een financieringsronde van 85 miljoen dollar voor satelliettechnologie van Kymeta, net als Microsoft gevestigd in Redmond, Washington.
Lees verder