vrijdag 21 augustus 2020

Zoom Video opent datacenter in Singapore

Zoom Video opent datacenter in Singapore
Zoom Video Communications heeft een nieuw datacenter geopend in Singapore, zijn eerste in Zuidoost-Azië.
Lees verder

Alibaba bijna weer op niveau van voor corona
Alibaba sluit naar eigen zeggen een excellent kwartaal af. waarin de omzet met 34 procent steeg naar omgerekend 22 miljard dollar. De nettowinst bedroeg 5,7 miljard dollar, grotendeels dankzij investeringen. Ondanks 'ongebruikelijke tijden' blijft de focus gericht op de toekomst, aldus het Chinese bedrijf.
Lees verder

Meer omzet voor Adyen ondanks corona
Adyen verwerkte 129 miljard euro in de eerste helft van 2020, wat resulteerde in een omzet van 279 miljoen euro, een stijging van 27 procent ten opzichte van vorig jaar. EBITDA kwam uit op 140 miljoen.
Lees verder

Rechter grijpt in: Lyft en Uber hoeven chauffeurs in Californië nog niet in dienst te nemen
Taxibedrijven Lyft en Uber krijgen uitstel tot een beroep tegen een besluit van een lagere rechter. Die had eerder bepaald dat hun chauffeurs in dienst moesten worden genomen en niet als zzp'er mochten opereren.
Lees verder

Out of Home: '2020 is verloren jaar'
De Out of Home markt krabbelt weer op na de versoepeling van de maatregelen rond COVID-19. Gedurende de zomerperiode hebben […]
Lees verder

Klassieke weergave Facebook verdwijnt in september
De nieuwe vormgeving van Facebook gaat in september in, en de oude verdwijnt dan, ondanks felle kritiek van gebruikers.
Lees verder

Vallen techclusters door corona uiteen?
De coronapandemie heeft grote gevolgen voor techsteden als San Francisco en Seattle. Zes maanden na de eerste uitbraken zijn veel bedrijven nog altijd niet naar hun kantoren teruggekeerd. Daarnaast overwegen gemeenten die met grote tekorten worden geconfronteerd nieuwe belastingen.
Lees verder

Google Chrome lanceert label voor laden websites
Google Chrome introduceert binnenkort een nieuw label voor websites die snel kunnen laden. De functie is momenteel alleen beschikbaar in Chrome voor Android.
Lees verder

Oculus gebruikers hebben straks Facebook account nodig
Gebruikers van de Oculus VR headset moeten in de toekomst beschikken over een Facebook account. De Oculus accounts gaan vanaf 2023 verdwijnen.
Lees verder