maandag 3 augustus 2020

Webinar: ontdek kansen in circulaire verpakkingen Chili

Webinar: ontdek kansen in circulaire verpakkingen Chili

Chili wil graag duurzamer omgaan met (plastic) verpakkingen. Benieuwd naar de zakelijke kansen die dit oplevert? Deze webinar verduidelijkt waar de mogelijkheden precies liggen voor Nederlandse ondernemers.

De webinar gaat in op de kansen in heel de waardeketen van verpakkingen in Chili. De focus ligt op circulariteit. Denk aan de inzameling, scheiding en recycling van (plastic) afval. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert de webinar samen met de Nederlandse ambassade in Chili, het Holland House in Chili en InvestChile.

Lees verder

SDG Partnerschapfaciliteit selecteert eerste projecten

We hebben 4 nieuwe projecten geselecteerd voor de regeling SDG Partnerschapfaciliteit (SDGP). SDGP helpt duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's) in ontwikkelingslanden te behalen.

Lees verder

Bijdragen aan de digitale transformatie van RVO

In het vakgebied informatiemanagement werkte Johan Schuringa bij RVO in verschillende functies. Hij begon met het professionaliseren van functioneel beheer, waarna Johan de stap maakte naar demand manager en later informatiemanager. Toen er eind 2018 bij RVO een plek vrij kwam bij de CIO Office voor een CIO-adviseur, solliciteerde hij daar direct op.

Lees verder

Derogatievergunning aanvragen vanaf 3 augustus

Wilt u in 2020 gebruikmaken van derogatie? Een derogatievergunning aanvragen kan van 3 augustus tot en met 4 september. U mag dan op landbouwgrond meer stikstof uit dierlijke mest gebruiken.

Lees verder

Compensatie voor viskwekerijen aanvragen? Bereid uw aanvraag voor

Door de coronamaatregelen kan uw aquacultuurproductiebedrijf minder inkomsten hebben, bijvoorbeeld doordat u minder producten verkoopt.

Lees verder