donderdag 6 augustus 2020

Vanaf 15 september XBox cloudgaming via Android

Vanaf 15 september XBox cloudgaming via Android
Microsoft maakt cloudgaming vanaf 15 september onderdeel van zijn Xbox Game Pass Ultimate-abonnement. Gebruikers kunnen dan meer dan honderd games naar Android-apparaten streamen. iOS- of pc-ondersteuning is er nog niet.
Lees verder

Starbucks, Pizza Hut en Burger King sluiten zich aan bij Takeaway
Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft een overeenkomst gesloten met AmRest, het bedrijf achter franchiseformules als Starbucks, Pizza Hut en Burger King. Just Eat Takeaway gaat voor deze ketens de bezorging verzorgen.
Lees verder

Amazon binnenkort ook in Zweden
Amazon gaat ook in Zweden een eigen marktplaats inrichten, het eerste Scandinavisch land voor de retailer. Met de komst van Amazon naar Zweden wordt al jaren rekening gehouden.
Lees verder

Samsung onthult vijf nieuwe Galaxy-toestellen
Samsung onthulde tijdens zijn allereerste virtuele Galaxy Unpacked-event woensdag een heel nieuwe reeks aan Galaxy-producten. Naast de Galaxy Note20 en Galaxy Note20 Ultra zijn dat de Tab S7 en S7+, de Galaxy Watch3 en de Galaxy Buds Live. Ook werd de Galaxy Z Fold2 getoond, de volgende generatie opvouwbare smartphones met tal van vernieuwingen.
Lees verder

Forse reorganisatie MediaMarkt en Saturn
MediaMarkt en zusterketen Saturn gaan flink afslanken. Daarbij verdwijnen op termijn 3500 van de meer dan 47.000 banen. Verlieslatende filialen worden mogelijk gesloten.
Lees verder

ABN lanceert Tikkie Check voor horeca
ABN lanceert Tikkie Check voor het in een handomdraai contactloos afrekenen in de horeca. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphone op de QR-code van de tafelsticker te richten, het tafelnummer in te vullen, eventueel een fooi aan te geven en te betalen.
Lees verder

Recordkwartaal voor Zynga, koopt Turkse gamemaker Rollic
Net als veel andere grote gamebedrijven sloot Zynga het tweede kwartaal af met recordgroei. Mede dankzij titels als Empires & Puzzles, Merge Dragons!, Merge Magic! en Game of ThronesTM Slots Casino.
Lees verder

IT-sector somber over 2020
Telecombedrijven en bedrijven actief zijn in de internetsector (cloud- en hostingproviders, datacenters, cyberbeveiligers) hebben de coronacrisis tot nu toe goed […]
Lees verder

Banen weg bij Bijenkorf, nadruk meer op online
De Bijenkorf heeft en adviesaanvraag ingediend bij de Ondernemingsraad voor het aanpassen van de organisatie op het hoofdkantoor. Daar zullen 35 arbeidsplaatsen van de 450 arbeidsplaatsen komen te vervallen.
Lees verder