vrijdag 28 augustus 2020

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) gaat door tot in 2021

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) gaat door tot in 2021

Ondernemers kunnen ook na 1 oktober 2020 gebruikmaken van de subsidieregeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL). De subsidie loopt door tot en met juni 2021, met enkele aanpassingen.

Lees verder

Internationale plannen? Vraag voor 1 oktober DHI-subsidie aan

Heeft u als mkb'er interesse in internationaal exporteren of investeren? Misschien is de DHI-subsidieregeling interessant voor u. Vraag voor 1 oktober subsidie aan.

Lees verder

Vaststellingsperiode tegemoetkomingen agrarische sector verlengd

De vaststellingsperiode voor de Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw en de Tegemoetkoming fritesaardappeltelers is verlengd. Vaststellen kan tot en met 31 oktober 2020.

Lees verder

Fotonica matchmakingevenement en eindgebruikerworkshop Horizon2020 NextPho21 project

Zoekt u de ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, of partners voor technologische samenwerking of onderzoek op het gebied van fotonica/agrifood te vinden? Meld u aan voor de online b2b matchmaking evenement en eindgebruikerworkshop vanuit het EU Horizon2020 NextPho21 project (Developing and implementing the Next European Photonics21 industrial PPP Strategy). 

De internationale matchmaking wordt door Enterprise Europe Network Italië georganiseerd. Vanuit RVO zijn wij als Enterprise Europe Network Nederland co-organisator.

Lees verder

Bedrijven behalen energiewinst met de energiebesparingsplicht

Van verouderde stookinstallaties tot onnodig draaiende compressoren. Er zijn heel wat kansen om energie te besparen. Bij toezicht op de energiebesparingsplicht wijst Omgevingsdienst Twente daar graag op. "Beschouw de plicht vooral als een eyeopener om energiewinst te behalen."

Lees verder