vrijdag 28 augustus 2020

Talpa snijdt in online themakanalen

Talpa snijdt in online themakanalen
Talpa Radio stopt met een groot aantal non-stop themakanalen. Door de coronacrisis zijn de inkomsten uit verkoop van radioreclame met dertig procent gedaald. Daardoor zijn al diverse arbeidsplaatsen komen te vervallen.
Lees verder

Facebook in paniek om nieuwe versie Apple iOS
Facebook is lichtelijk in paniek omdat het honderden miljoenen dollars omzet gaat verliezen zodra iOS 14 voor iPhones uitkomt. Dat is vermoedelijk volgende maand.
Lees verder

Chinese zusje TikTok strenger met e-commercelinks
Douyin, de Chinese en geavanceerdere versie van TikTok, gaat links naar externe e-commerceplatformen als Alibaba's Taobao en JD.com verbieden.
Lees verder

Delivery Hero verdubbelt halfjaaromzet
De Europese maaltijdbezorger Delivery Hero sluit het eerste halfjaar van 2020 af met een omzetstijging van 94 procent tot 1,2 miljard euro.
Lees verder

Deutsche Telekom lanceert platform cloudgaming
Deutsche Telekom, het moederbedrijf van T-Mobile, lanceert op zijn thuismarkt een cloudgamingplatform.
Lees verder

Amazon betreedt de fitnessmarkt
Onder de naam Amazon Halo heeft de Amerikaanse retailer een eerste fitnessproduct aangekondigd. En niet zomaar eentje: voor het gebruik van de Halo Band en de gelijknamige app moet maandelijks worden betaald.
Lees verder

'Verkoop TikTok kwestie van dagen'
De verkoop van de Amerikaanse activiteiten van TikTok is een kwestie van dagen, meldt CNBC. Wie de gelukkige eigenaar wordt staat nog niet vast. Er wordt nog steeds gesproken met Oracle en Microsoft. De nieuwe eigenaar zal 20 tot 30 miljard dollar op tafel moeten leggen.
Lees verder

Thuiswinkel.org waagt zich toch aan live-evenement
Thuiswinkel.org organiseert dit jaar eenmalig, in samenwerking met BBP Media en Dexport, de Dutch E-commerce Week. Dit driedaagse event vindt 28, 29 en 30 oktober plaats in evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht.
Lees verder

ABN AMRO en Techstars werken samen innovatie
ABN AMRO en Techstars, het wereldwijde platform voor investeren en innoveren, zijn een partnerschap van drie jaar aangegaan met als doel om de innovatie te versnellen. De samenwerking moet innovatieve startups aantrekken die de financiƫle dienstverlening aan bedrijven en consumenten opnieuw willen uitvinden.
Lees verder