donderdag 13 augustus 2020

T-Mobile zet groei voort

T-Mobile zet groei voort
T-Mobile Nederland zette haar groei voort in het tweede kwartaal van 2020. Omzet en aantal klanten groeiden in alle segmenten en de operationele winst nam toe met 22,2 procent.
Lees verder

MediaMarkt en Saturn: 3 miljoen nieuwe online klanten
Ceconomy, moederbedrijf van MediaMarkt en Saturn, ziet herstel in juli na enkele zware maanden als gevolg van de coronacrisis. Vooral de onlineverkoop trok flink aan. De beide formules trokken 3 miljoen nieuwe online klanten aan.
Lees verder

'Over vijf jaar meer dan helft schademeldingen digitaal'
Over vijf jaar moet meer dan 50 procent van de aanrijdingsschades digitaal worden gemeld. Dat zegt Tjeerd Wierda, directeur Stichting Efficiƫnte Processen Schadeverzekeraars en grondlegger van MobielSchadeMelden (MSM).
Lees verder

Bijenkorf neemt Merkle in de arm
De Bijenkorf heeft Merkle Nederland gekozen als strategische partner voor Search Engine Advertising en data, technologie en optimalisatie, met focus op Nederland en de uitrol naar andere markten.
Lees verder

Uber Eats nu ook in Apeldoorn en Arnhem
Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf vandaag ook beschikbaar in Apeldoorn en Arnhem. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Apeldoorn en Arnhem veel interesse is voor de bezorgapp van Uber.
Lees verder

RTL Groep verwacht herstel advertentiemarkt, streaming groeide in eerste halfjaar
RTL merkt de gevolgen van de coronacrisis. Doordat er minder reclame werd verkocht, daalde de groepsomzet naar 2,7 miljard euro in de eerste zes maanden. De operationele winst was met 258 miljoen ook lager. De neetowinst kwam uit op 156 miljoen.
Lees verder

Eerste 5G toestel Nokia deze maand op de markt
HMD Global brengt nog deze maand zijn eerste 5G toestel op de markt. Het toestel Nokia 8.3 5G is opgedoken bij diverse Europese webwinkels.
Lees verder

Versio neemt branchegenoot QDC over
Versio neemt voor een onbekend bedrag de Nederlandse webhosting aanbieder QDC over. Het is de eerste acquisitie van Versio sinds zij onderdeel is van Total Webhosting Solutions.
Lees verder

Omzetgroei Amerikaanse webwinkels daalt door heropening winkels
Hoewel de online verkoop in de VS in juli met 55 procent steeg op jaarbasis, daalde de online omzetgroei ten opzichte van juni, volgens nieuwe gegevens van Adobe. Uit de cijfers is duidelijk op te maken dat de fysieke retail weer aan het heropenen is na de lockdown.
Lees verder