dinsdag 18 augustus 2020

Sprout: The Flower Farm over strijd met margarinebranche: ‘Ze proberen ons nog steeds uit het schap te krijgen’

The Flower Farm over strijd met margarinebranche: 'Ze proberen ons nog steeds uit het schap te krijgen'
Ruim een half jaar na de twist met de margarine- en palmoliebranche, wordt plamolieloos margarinemerk The Flower Farm naar eigen zeggen nog altijd tegengewerkt door de branche. 'Ze zijn niet tevreden, omdat ik überhaupt in de markt ben.'
Lees verder

'Een goede bureaustoel thuis is geen leuk extraatje, maar een must voor werkgevers'
Thuiswerken wordt de nieuwe norm. Daarover zijn veel werkgevers het eens. De voordelen zijn evident: minder reiskosten, minder files en dus ook minder improductieve uren. Zij zien de coronacrisis als gamechanger voor de manier waarop we in Nederland aan het werk zijn.
Lees verder

Loes Daniels (Hotelgift): 'Ik betwijfel of we veel aan onze persberichten hebben gehad'
Loes Daniels bouwde met Hotel- en Flightgift een succesvol e-commercebedrijf in de reisbranche op. Sprout spreekt de ondernemer over haar marketingstrategie in de nieuwe groeigids Op jacht naar de juiste klant.
Lees verder

Hoe zal een derde pakket aan coronasteun eruit komen te zien?
Dit najaar een streep zetten door de coronasteun aan bedrijven, dat lijkt zowel in Den Haag als daarbuiten niemand te willen. Wel zijn er aanwijzingen dat een derde steunpakket een strenger karakter zal hebben.
Lees verder

Meer bedrijven ondanks corona; Prijsbeleid Amazon onderzocht
Ondernemersnieuws: aantal bedrijven groeide in 2020 gewoon door, Amazon in Duitsland onder de loep en failliet Retailcoin had twee ton schuld.
Lees verder

Hoe je slimmer werkt: communiceren kun je leren
Slimmer werken, met die term begon het ooit. Mensen als Herman Kopinga, Martijn Aslander, David Bakker, Taco Oosterkamp en vele anderen gaven het begrip inhoud. Wat is de stand van slimmer werken anno 2020? Sprout-expert en Voys-ondernemer Mark Vletter beantwoordt die vraag in de vierdelige serie Slimmer werken. Dit is het tweede deel.
Lees verder

Ik ga proberen wat meer te ondernemen vanuit stilte
We moeten altijd maar door, door, door. Sprout-expert Marnix Geus dook deze vakantie echter in de boeken en realiseerde zich dat het anders moet. De wereld heeft wat meer langdurige stilte nodig, betoogt hij.
Lees verder

Oprichters kopen kwakkelend Scoupy terug, 'stevige reorganisatie' aanstaande
Na jaren onderdeel te zijn geweest van Sanoma en sinds kort DPG, belandt oud-Startup van het Jaar Scoupy terug in handen van de originele oprichters Geert Luyendijk, Jeroen Lubbers en Valentijn Bras. Wat zijn zij van plan met hun 'kindje'? 'Het ging niet heel goed met Scoupy.'
Lees verder